USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Жидичинську школу профінансують міжнародні інвестори

14 Травня 2016 08:00
Волинь – одна із перших областей, де запроваджують реформи середньої освіти. До прикладу, Жидичинську загальноосвітню школу I – III ступенів Ківерцівського району, обрали для участі у Проекті міжнародної матеріальної допомоги опорним школам.

Про це інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Власне, Міністерство фінансів України спільно з Міністерством освіти і науки України домовилися з групою міжнародних донорів про фінансування пілотного проекту розвитку опорних шкіл в Україні. В рамках проекту відібрали по одній школі у кожній області, яка отримає кошти на розвиток матеріально-технічної бази та ресурси на реконструкцію приміщення, навчальне обладнання та інформаційно-комп’ютерні технології, щоб забезпечити високу якість середньої освіти для дітей із сільської місцевості.

Відбір проводили незалежними представниками проекту за участю міжнародних донорів, фонду Western NIS Enterprise Fund та Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID). Мета – сприяти реформі освітньої мережі України, що покликана підвищити якість середньої освіти за рахунок ефективного використання освітньої субвенції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus