USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Виніс $3000 і золото: у Луцьку обікрали дві квартири в новобудові

24 Грудня 2020 13:14
За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури 37-річному жителю Одеси повідомлено про підозру у вчиненні крадіжок із проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 КК України).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

Слідчі вважають, що судимий до цього уже чоловік 22 грудня 2020 року проник у дві квартири в будинку на вулиці Набережній у Луцьку й викрав з однієї ювелірні прикраси на суму 2 000 грн, а з іншої – 3 тисячі доларів та золоті сережки з ланцюжком вартістю 7 000 гривень.

Правоохоронці затримали зловмисника, коли він у під’їзді будинку перевіряв інші квартири на наявність вдома власників.
Прокурори наполягатимуть на обранні для підозрюваного у вчиненні цих злочинів запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Напередодні періоду Новорічних свят, коли люди можуть лишати на довгий час своє помешкання й кількість квартирних крадіжок традиційно зростає, Луцька місцева прокуратура звертається до краян із проханням ретельно дбати про збереженість свого майна – встановлювати сигналізацію, камери відеонагляду й надійні замки, а також не повідомляти у соціальних мережах про наміри відлучитися надовго в гості чи на відпочинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мешканець! Показати IP 24 Грудня 2020 13:27
Правильно ховайте лиця тих хто ас обкрадає!!!!Думаєте буде краще спати?
spec Показати IP 24 Грудня 2020 14:16
Никто не может быть признан виновным в совершении преступления , не и наче как по приговору суда и в соответствии с законом .
5.45 Показати IP 24 Грудня 2020 16:58
Можливо не варто їх скручувати і віддавати правоохоронцям? Скільки разів цього "пагретса зашел " вже притягували-притягували? Це буде наглядно, якщо він вийде під заставу, або через 3-4 роки вийде взагалі і буде відпрацьовувати борг. Він вже співпрацює зі слідством, тобто йде на пом"якшену кару. Відрубана рука можливо ефективніше?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus