USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жителям ОРДЛО після отримання паспорту РФ не дадуть російську пенсію

3 Травня 2019 16:54
Згідно з роз’ясненням Пенсійного фонду Російської Федерації, страхову пенсію за віком зможуть отримати тільки ті громадяни РФ, які зареєстровані або прописані на території Росії. Тому люди, які отримають паспорти в ОРДЛО, не отримуватимуть російські пенсії, доки не переїдуть та не зареєструються на території РФ.

Про це розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак, передає «Прямий».

«Наше відомство не контролює людей, це не входить в наші функції. Але я думаю, що реакція буде. І буде реакція скоріш за все Верховної Ради. Наскільки мені відомо, зараз вже готують законопроект про, умовно кажучи, реакцію держави на прийняття окремими громадянами громадянства країни-агресора», – сказав Гримчак.

Що стосується тих, хто збирається, отримавши російський паспорт, отримувати російські пенсії, Гримчак зазначив, що є роз’яснення Пенсійного фонду РФ. Згідно з цим, страхову пенсію за віком зможуть отримати тільки ті громадяни РФ, які зареєстровані або прописані на території Росії.

«Тому всі люди, які будуть їздити і отримувати паспорти, отримувати пенсії не будуть до того моменту, поки вони не переїдуть і не зареєструються на території РФ», – додав Гримчак.

Нагадаємо, Володимир Путін спростив видачу російських паспортів жителям ОРДЛО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Просто Показати IP 3 Травня 2019 17:05
пішли вони %%%%%! ті жителі
Еге ж до Просто Показати IP 3 Травня 2019 17:34
Не жери локшину й не вір брехням!
a Показати IP 3 Травня 2019 17:39
якби ше вони українську получали....
лучанка до a Показати IP 3 Травня 2019 18:10
А за що їм давати укрпенсію? За те, що ненавидять нас? Хай " багата "росія їм платить.
a до лучанка Показати IP 3 Травня 2019 18:34
За те, що там мільйони українців які не мають відношення до війни, які за цю пенсію роками гнули спини. За те, що дали повод ненавидіти нас, в частотності і через тебе, що на рівному місці розпалюєш ворожнечу. Як би ти себе почувала, якби ти тиха і мирна собі поживала би і в одну мить, скажімо Польща, вирішила віджати волинь і львівщину? Вот представ, хоп, і по кордоні з нашою областю стоять війська іншої країни. В одну мить твої рахунки заморожені, пенсії не платять, їсти немає чого, постійно стріляють, тебе називають останніми словами тільки за те, що ти за іншою сторони війни. Якби ти, курва, себе почувала? Навиділа би людей за таке? Навиділа би якби тебе називали тараканами і казали травити тебе? Навиділа би якби тебе за людину не рахували? Гори в аду
Je suis votre pays до a Показати IP 3 Травня 2019 19:57
Красава! Отак говорять з хамлом. ))) Не сердьтесь на неї, вона з тих, хто любить розпинатись про свою "чистоплотну українськість" та ніби то "патріотизм", нерозуміючи насправді значення цих слів. Психологія раба-полішука не дозволяє їй зрозуміти що таке "такт", а "державність", "повага до батьківщини та свого народу" тим більше.
лучанка до Je suis votre pays Показати IP 3 Травня 2019 22:57
Хоча полеміку з такими суб"єктами ,вважаю нижче власної гідності, але відповім ,мабуть, психологія раба-поліщука змушує.Хто з нас трьох хамло, це очевидно. Не розпинаючись скажу, що за немає сенсу боротися за прихильність населення ордло. У тому, що відбувається, вони самі у всьому винні, принаймі основна маса. Кричали, кликали росію, заради великих зарплат і пенсій ,ось і результат. Тисячі смертей, війна і розруха.Приклад Осетії ,Абхазії, Придністров"я їм нічого не показав?. А ви забули, як ці "мирні жителі" зупиняли військову техніку, як під Волновахою підступно напали на 51- у бригаду. І у мене повинне бути до них якесь співчуття ? Скільки народу полягло через їх дурість. Достойного, на відміну від вас. А земля ця залишиться нашою ! Такою, як була до 1933 ,поки не винищили голодомором українських селян і не завезли " руській мір."
Je suis votre pays до лучанка Показати IP 4 Травня 2019 07:03
Мати високу самооцінку при відсутності будь-якого аналітичного мислення це надзвичайний подвиг з вашого боку. Контингент жирного хряка видно неозброєним оком. Як там вашому вождю? Дебальцеве по ночах не сниться? Не приходить увісні 14 бригада? А загиблі на майдані? Чиїй крові він завдячує своєму приходу до влади. Не приходять? Як після свого президентства він буде продовжувати бізнес з сєпарами? Відкриє рошен у Ілловайську?
а до лучанка Показати IP 4 Травня 2019 09:53
При формуванні своєї думки, завжди став себе на місце тих, про кого хочеш висрати свою імхо. Ми говоримо про старих дідів і бабів. Представ себе старою бабою, яка живе на пенсію. Приходить війна, твоя країна і люди на яку(яких) ти батрачила останні 25 років звинувачує тебе в тому, що ти не робила, забирає в тебе все, гідність, гроші, забезпечення, пенсію і остальне. В чому ти винна? В тому, що з голими руками не пішли на танки? Да кого ти курва лічиш? Сама би пішла? Ти би забилася в ліжко і помирала. Якщо офіційно країна вважає людей за розмежуванням своїми людьми, вона має їм помагати, має показати, що вона бореться за них.
Лучанин до a Показати IP 3 Травня 2019 22:51
Через вас і війна розпочалася. Ви ж до росії рвалися, на мітингах кричали. От і маєте. Ваші чоловіки по українських хлопцях стріляють, а вам ще пенсію дай, допомогу??? За зв'язок з сепаратистами до в'язниці вас таких на довічне.
a до Лучанин Показати IP 4 Травня 2019 09:43
Звідки твій дрібноклітковий мозок взяв, що я рвуся до росії і на мітингах був? Те, що я включаю мозок і розумію, що такі люди як ти і ця дебілка, які не рахують за людей тих, хто за лінією розмежування, є повними дегенератами, і це не означає, що я маю якийсь зв'язок. Ми говоримо про пенсіонерів, блять, дідів і бабів яким по 70-100 років, хто там з них стріляв і куда? Представ що волинь захопили, твоя баба і дід заслуговують на таке відношення?
Je suis votre pays Показати IP 4 Травня 2019 15:00
Цікаво, звідки завезли лучанку і лучанина? З Ковля, Ратна, Любомля? Чи де там ще комуняк Смітюхів і Адамів Мартинюків у депутати вибирають.
Лучанин до Je suis votre pays Показати IP 5 Травня 2019 00:15
Не біси, Бо як найду, відправлю на передок. Будеш там розказувати....
лучанка до Лучанин Показати IP 5 Травня 2019 10:53
Я думаю, його не візьмуть за віком (мозок можна вправити). Швидше всього, що це самотній пенсіонер, чи близько до того . Не має з ким поговорити ,от і провокує. Хай розважається, тільки не хамить, бо начаклую йому енурез.
Хіхі Показати IP 5 Травня 2019 12:32
Не з Ковля. З Ліпін або з Олики, це сто відсотків гггг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus