USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Переваги життя за містом: безпека мешканців та чисте повітря*

8 Липня 2019 08:00
Обираючи місце для будівництва «Сімейної Фортеці» як пріорітет визначили безпеку майбутніх мешканців. Безпека життя - це закрита територія, сигналізація та датчики диму, а також можливість проживати на екологічно чистій території.

Згідно з висновками експертів, проживання у містах із високим рівнем забруднення повітря загрожує реальною небезпекою для здоров'я його мешканців. Отож можливість проживати за містом та дихати чистим повітрям – це дійсно безцінна перевага.

Ми ретельно вивчили це питання та звернулися до експертів.

Спеціаліст Центру екологічних ініціатив «Екодія» Олена Міскун радить ретельно обирати своє житло. Головна її порада – взагалі не купувати квартири, вікна яких виходять на автомагістралі. Навіть якщо квадратні метри продають за привабливою ціною. Бо згодом на лікування від вдихання вихлопних газів українці можуть витратити значно більше.

У «Сімейній Фортеці» квартири продаються з краєвидом на Струмівський ліс, а не на брудну автомагістраль. Тож ми активно агітуємо переїжджати до нас у передмістя та виховувати дітей у безпеці та затишку, на лоні волинської природи.

Попит на квартири зростає щодня, оскільки зараз дуже привабливі умови та ціни.

Відверто кажучи, ціни не встигають за темпами будівництва, тож вартість квадратного метра буде зростати. Проте зараз ще є час придбати квартиру в екологічно чистому районі за дуже привабливою пропозицією, а також скористатися нашим розтермінуванням.

Телефонуйте нашим менеджерам та приїжджайте у гості, щоб обрати нову оселю та насолодитись чистим повітрям!

Детальніша інформація на сайті fortecya.lutsk.ua

Наш незмінний телефон (099) 687-89-05
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus