USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Житло у Луцьку: оренда, вторинка чи новобудова?*

30 Вересня 2021 09:14
Якщо хтось вагається, що обрати – житло на вторинному ринку чи від забудовника, варто пам’ятати, що купуючи квартиру в новобудові, ви вже автоматично отримуєте нові комунікації, нові технології та економію майбутніх платежів. А якщо обирати між орендою і придбанням житла, то варто придивитися до державної іпотеки, адже бути власником житла краще, ніж платити комусь за те, що ніколи вашим не стане.

Життєві ситуації бувають різними: комусь власне помешкання у старому багатоквартирному будинку надто велике, комусь – надто дороге в плані оплати за комуналку. Тож у такому разі варто розглянути варіант продажу старої квартири і придбання житла в новобудові. Адже тоді ви отримаєте квартиру в утепленому будинку, з індивідуальним опаленням, з новими трубами, які не треба замінювати, з електрикою, яка не провокує короткі замикання.

«Чимало наших клієнтів продають багатокімнатні квартири у старих будинках і купують більш компактне житло в новобудовах, бо їм достатньо менше житлової площі. Так само в нашому ЖК «Caramel Residence» купують квартири молоді сім’ї, які розуміють, що у житлі на вторинному ринку потрібно вкладати чимало коштів у ремонт, заміну комунікацій, вікон, дверей. А для того, щоб комунальні платежі в такому житлі не надто були обтяжливими для гаманця, треба подбати й про утеплення фасадів, що є доволі затратним і тривалим процесом. Тому якраз-таки купівля квартири у новобудові – це оптимальний варіант для тих, хто прагне економити. Тим паче, що в сучасних новобудовах – індивідуальне опалення», – пояснює керівниця відділу маркетингу Будівельної компанії ЛДБК Ірина Кушпель.

Читати ще: Як придбати квартиру в Луцьку й економити кошти на квартплаті*

Звичайно, зауважує вона, сьогодні на ринку є чимало варіантів, проте до вибору квартири треба підходити усвідомлено, аналізувати усі нюанси, аби не прогадати: з’совувати, чим утеплений будинок, які там встановлено вікна та двері, чи розведено комунікації, чи треба ще буде вкладати свої кошти і прораховувати, в скільки обійдеться ремонт. Але, зауважує вона, ремонт у новобудові буде дешевшим, аніж в квартирі з вторинного ринку, бо тут, як мінімум, не треба буде проводити демонтаж. Але все це – за умови, що забудовник добросовісний і використовує якісні матеріали на всіх етапах будівництва.

«Ми ж розуміємо, що квартиру купують не на рік, не на два, а на десятки років. Тому ми й будуємо так, щоб нашим мешканцям не доводилося перейматися через якість нашої роботи з плином часу. Тому в нас квартири максимально підготовлені до ремонту, з розведеною електропроводкою та сантехнікою, щоб наші клієнти не витрачали гроші й на це. Тому ми здаємо будинки, де облаштовані й двори, аби мешканцям не треба було думати, де придбати майданчик, саджанці чи лавки: у нас все це є. Так, не всі забудовники готові це робити. Проте ми дорожимо нашою репутацією компанії-забудовника, яка дбає про свого клієнта», – пояснює працівниця ЛДБК.

Орендоване житло так само програє квартирам в новобудові. І навіть якщо немає повної суми коштів на придбання помешкання, варто скористатися державною програмою іпотеки під 7% і, відповідно, сплачувати кошти все-таки за власне житло.

«Ця програма реально працює, і десятки лучан уже нею скористалися й придбали квартири у нашому ЖК «Caramel Residence». Крім того, клієнти захищені від недобросовісного забудовника, адже для участі в цій державній програмі треба пройти акредитацію та сертифікацію, надати безліч дозвільних документів. Тому її можна розцінювати як знак якості: не всі забудовники можуть акредитуватися на участь в держпрограмі», – резюмує Ірина Кушпель.

По більш детальну інформацію щодо квартир у комплексі ЖК «Caramel Residence» звертайтесь у відділ продажу

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus