USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Житлові будинки в Луцьку потерпають від бліх

6 Вересня 2018 14:29
Житлові будинки у Луцьку часто окрім дрібних гризунів , мишейта пацюків, потерпають від комах, зокрема у підвалах можуть розплодитись блохи. Ці дрібні та малопомітні створіння за сприятливих для них умов швидко множаться, чіпляються до взуття та одягу, і можуть потрапити з підвалу до під‛їзду, а далі й у квартири.

Для ефективного запобігання поширенню шкідників житлові експлуатаційні підприємства та ОСББ повинні своєчасно звертатись у відповідні служби, які спеціалізуються на дезінсекції та дератизації. У Луцьку працює декілька таких підприємств – як комунальних, так і приватних. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Декілька виїздів на день, обробка підвалів та інших приміщень – зокрема і житлових, в різних районах міста: центр, новобудови чи так звані спальні райони. Зі слів працівників підприємства «Дезинфекційна справа», цього року в період кінця літа - початку осені спостерігається небувалий сплеск звернень про виявлення у підвалах будинків блох, що говорить про неабияке поширення шкідників.

Як кажуть дезінсектори, часто жителі з байдужістю ставляться до їхньої роботи, відмовляють допомогти з водою чи відкриттям тих же підвалів. Переносниками підвальних блох часто стають безпритульні тварини та голуби. Свій негативний внесок у засмічення підвалів часто вносять безхатченки, та й звичайні жителі багатоповерхівок, трапляється, скидають сміття та відходи не у смітники, а у ті ж підвали.

Вартість послуг з обробки місць потенційного поширення шкідників не така вже й висока – 200 - 300 гривень на місяць в залежності від кількості під’їздів та квартир у них. Боротьба з шкідниками закладена в кошторисах утримання будинків та прописана в угодах з надавачами послуг з дератизації та дезінсекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 6 Вересня 2018 22:23
На Львівській в будинку 61а, потрібна обробка підвалів, а то уже в квартири блохи скачуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus