USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зі шпиталю – під вінець: військовий, який втратив ноги на війні, одружився з коханою з Волині

15 Січня 2023 15:52
14 січня військовослужбовець із Рівненщини Сергій Копищик, який під час виконання бойового завдання втратив обидві ноги, одружився з коханоюз Волині Світланою Калецькою.

Світлані та Сергію – 24 роки, пара познайомилася на святкуванні Нового 2022 року. Дівчина працює фельдшером швидкої, а Сергій до початку війни був автомеханіком, інформує Суспільне.

24 лютого чоловіка мобілізували, тож спілкування продовжилось у телефонному режимі. У липні боєць отримав поранення, довелося ампутувати обидві ноги. Перші побачення пари відбулися в госпіталі.

У листопаді Сергій освідчився коханій.

Читати ще: Розчулили мільйони і обурили росіян: освідчення пораненого бійця волинянці підірвало мережу

У день свого весілля обоє наречених розповіли, що хвилюються. Сергію допомагала збиратися під вінець майбутня теща, мама Світлани. Він виїжджав до РАЦСу із будинку нареченої, що у селі Покащів.
«Я знаю, що все буде нормально, але чогось хвилююся, я без поняття», – зізнався Сергій під час підготовки до поїздки у РАЦС.

Наречена дещо спізнилася на розпис через візит у салон краси. «Хотіла підготуватися, щоб бути найгарнішою. Біля коханого, а я знаю, що я кохана, і я розцвітаю сама, і знаю, що все буде найкраще», – каже наречена.

Біля РАЦСу на молодят чекали гості, побратими нареченого, родичі та друзі.
Прийшов також побратим Сергія Олексій, який три дні тому теж одружився. Через кілька днів боєць повертається у стрій.
Вінчатися та гуляти весілля молодята планують після того, як Сергій стане на протези.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К Показати IP 15 Січня 2023 20:36
Яким це він автомеханіком був, він працював на МЕ.
Землячка Показати IP 15 Січня 2023 20:43
Які сильні і красиві молодята! Жодних сумнівів не має, що вони по- справжньому кохають і що вони проживуть довге і щасливе життя. Хай Господь береже і благословляє вас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus