USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поранений в АТО луцький прикордонник потребує допомоги

26 Серпня 2014 14:45
Волинянин, поранений в зоні АТО, потребує тривалого лікування. Службовець Луцького прикордонного загону має проблеми із нирками, легенями та рукою. Про це інформує Волинський інформаційний портал з посиланням на телеканал «112 Україна».

Павло Гаврилюк - 23-річний старший лейтенант Луцького прикордонного загону. Закінчив Хмельницьку військову академію прикордонної служби.

Коли молодого прикордонника перевели служити у зону АТО, аби зайве не засмучувати батьків, він сказав, що їде на кордон із Білоруссю. Говорив матері, що не в змозі розмовляти, бо зв'язок поганий. Про важке поранення сина батьки дізналися, коли хлопця у тяжкому стані літаком доставили у Київський військовий шпиталь.

На одному з прикордонних пунктів військові в ніч на 31 липня потрапили під мінометний обстріл. На Павла впала плита зруйнованого приміщення, найбільше постраждала ліва частина тулуба. Хлопець отримав множинні поранення кінцівок, складний перелом лівої руки.

Зараз військовий має проблеми із нирками, легенями та рукою, потребує тривалого лікування.

Тож усі небайдужі можуть допомогти хлопцю знову стати на ноги! Реквізити для допомоги: Картка ПриватБанку 5168 7572 6887 1524, одержувач - Гаврилюк Валерій Павлович (батько).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Галина Показати IP 26 Серпня 2014 20:03
З такою державою,медициною,армією тільки дійсно патріоти стоять проти ворога окупанта.І це сумно.Обов"язкове державне страхування кожного військового і добровольця.Гарантована медична допомога і лікування за державний кошт.З протягнутою рукою збирати гроші на бронежилет,а потам на лікування і протез? Коли вже ті жлоби олігархи зрозуміють,що їхні автозаправки,заводи,круті дачі і віли та автомобілі горітимуть як все інше?Дуже шкода прикордонника і молодих хлопців,що життя ще не бачили.А тим часом по барах та генделиках мажори пропивають гроші не думаючи про сумління совісті,чоловічий і громадський обов"язок.Як по Булгакову в ,,Дні Турбіних,,- одні життя віддають,а інші в ресторанах відпочивають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus