USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Зі столиці до Луцька курсуватиме модернізований пасажирський потяг

23 Серпня 2022 12:51
23 серпня за участі Міністра інфраструктури України Олександра Кубракова «Укрзалізниця» запустила два модернізовані пасажирські потяги.

Зокрема на маршруті Київ – Рівне – Луцьк з 25 серпня розпочинає курсування модернізований електропотяг Skoda, а на маршруті Київ – Біла Церква запущено приміський електропотяг, який було оновлено в рамках проєкту Kyiv City Express. Про це повідомили в АТ «Укрзалізниця».

«Ми продовжуємо виконувати плани з оновлення рухомого складу, окреслені ще торік. Важливо сказати, що ці потяги було модернізовано на українському підприємстві – Київському електровагоноремонтному заводі «Укрзалізниці». Це означає пряму підтримку вітчизняної промисловості та економіки – тисячі збережених робочих місць та виплачені зарплати працівникам.

Варто зазначити, що оновлення відбувається з дотриманням принципів безбар’єрності та зручності для маломобільних груп населення. Вважаю, що якість сервісу та клієнтоорієнтованість «Укрзалізниці» починається саме з безбар’єрних рішень – від застосунку для купівлі квитків до комфорту матерів, які подорожують з дітьми. Упевнений, що саме такий підхід свідчить про системні якісні зміни пасажирських перевезень», – прокоментував Олександр Кубраков.

Потяг на маршруті Київ – Рівне – Луцьк складається з шести двоповерхових вагонів і має 636 місць.

Потяг є інклюзивним та передбачає зручне перевезення пасажирів з дітьми та велосипедистів.

Він може перевозити близько 40 тисяч пасажирів на місяць.

Із Києва потяг вирушатиме о 7:25, до Луцька прибуватиме о 13.20. у зворотному напрямку з Луцька вирушатиме о 15:20, прибуватиме до Києва о 20:42. Ціни на квитки будуть такими: С2 бокові – 178 грн, С2 звичайні – 388 грн, С1 – 676 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К.лучанин Показати IP 23 Серпня 2022 13:35
Запустіть потяг на заміну рейкового автобуса з Луцька до Львова. Рейковий поцупили а взамін нічого не дали. Ото сервіс Укрзалізниці! Запустіть такий самий модернізований до Львова! Він буде популярний. То з Коломиї до Львова через Луцьк ходив пару раз. І де він? Бардак у тій залізниці.І ще одне. Графік руху роблять незручний для лучан( і не тільки).
Уася Показати IP 23 Серпня 2022 15:48
Який бовдур такий графік придумав? Ну ще коли літаки літали - було б більш-менш зручно в аеропорт добиратись, ну студентам раз на клька тижнів знадобиться, а в інших випадках? Якби графік навпаки, щоб з Луцьк о 7 ранку - було б цікавіше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus