USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З’явилося відео аварії суховантажу з українським екіпажем у Чорному морі. Оновлено

11 Березня 2021 14:43
У мережі оприлюднили відео аварії суховантажу Волго-Балт 179 недалеко від румунського порту Констанца в Чорному морі. Внаслідок аварії одна українка перебуває в критичному стані.

Відео аварії судна оприлюднила Думская, передає Новое время.

Рятувальна операція проводилася в дуже погану погоду, за швидкості вітру 50 км/год і хвилях заввишки до 4 метрів, повідомляє HotNews.

Судно GSP Falcon врятувало 10 з 13 членів екіпажу, зокрема жінку. Двоє моряків загинули, пошуки ще одного українця тривають.

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко повідомив, що консули вирушили в порт Констанца для координації рятувальної операції і надання консульської допомоги.

Так, для транспортування критично постраждалої українки на місце направили гелікоптер, повідомив у своєму Twitter Олег Ніколенко. Ним мають госпіталізувати жінку до лікарні Констанци.

Стан інших дев’яти врятованих моряків задовільний, вони перебувають на борту румунського рятувального судна GSP Falcon.

Пошуки ще одного члена екіпажу тривають. Для координації рятувальної операції та надання консульської допомоги рідним потерпілих моряків запустили гарячу лінію: +40212303660.

Крім того, Ніколенко оприлюднив список 10 врятованих українців, які були на борту «Волго-Балт 179»:

Севера Юрій

Хлізнуца Ігор

Чернов Олександр

Гейдай Сергій

Морозов Денис

Соловйов Віталій

Ремішевський Микола

Демєньєтьєв Сергій

Миколаєнко Дмитро

Соколова Ангеліна

Як ми повідомляли раніше, судно Волго-Балт 179 затонуло вранці 11 березня у Чорному морі біля берегів Румунії. На борту перебували 13 членів екіпажу, всі вони громадяни України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus