USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З’явилося відео із ДТП, у якій мотоцикліст збив волинянку

23 Квітня 2017 22:34
23-го квітня на пішохідному переході на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикліста.

У мережі Youtube підприємець Андрій Кандиба оприлюднив відео ДТП, яке було записане на його персональну камеру відеоспостереження, пише БУГ.

На відео видно, що жінка, пропустивши декілька авто, вирішила перейти дорогу та практично на середині пішохідного переходу на неї здійснив наїзд водій мотобайка. Керманич особливо серйозно не постраждав та після пригоди не залишив постраждалу, а дочекався медиків та поліції.

Жінка знаходиться у Володимир-Волинському ТМО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Волинянин Показати IP 23 Квітня 2017 23:28
Молодець, що дочекався швидку, а не втік як ті сцикливі щури.
Лучанин до Волинянин Показати IP 24 Квітня 2017 08:54
Жінка навіть не дивилась направо ні перед тим як переходити ні під час. Є такі пішоходи, які праві і яким не страшно за здоров'я себе та оточуючих.
Совість Показати IP 23 Квітня 2017 23:43
Блін, скільки машин просто проїхали мимо і не зупинилися.....
Всезнайко Показати IP 24 Квітня 2017 08:11
А собачка де?
М-да.... Показати IP 24 Квітня 2017 09:24
Хочеться нагадати деяким пішеходам, що на переходах потрібно бути уважними, і пам'ятати що дорога, в першу чергу, створена для автомобілів. Тому лишній раз пересвідчитись, що все ок, не буде лишнім. Бо часом складається враження, що люди у нас "збереглись" перед тим як переходити дорогу. Каже це не у конкретному випадку, тут вина мотоцикліста також присутня... Але що найбільше обурює, так це відсутність врегульованих переходів по місту. Їх реально не вистачає, тому і трапляються такі випадки все частіше.
kek до М-да.... Показати IP 24 Квітня 2017 12:30
кляті пішоходи, не дають спокійно порушувати правила дорожнього руху! збили жінку, будем іншим наука як на зебрі переходити!
М-да.... до kek Показати IP 24 Квітня 2017 13:31
Я теж пішохід, але коли переходжу дорогу, то краще декілька лишніх секунд зачекаю, і перейду без травм і ризиків для здоров'я, бо налякатись теж добре можна. У нас є неадекватні водії, а є неадекватні пішоходи. Сама не раз бачила, що ледве під колеса не кадаються на переходах, а часом і з дітьми. А потім плачуть ая-яй водії п"ари. Всі хороші. Але на такій широкій дорозі, можна і врегульований перехід зробити.
САНя до kek Показати IP 24 Квітня 2017 14:14
правду кажеш....на переході на ше і виною роблять...голову треба мати як зу руль сідаєш, тим більше такого мота
Луцьк Показати IP 24 Квітня 2017 10:54
А який стан потерпілої?
Павло Показати IP 24 Квітня 2017 15:47
Мото, нажаль пілот - не вміє водити. Якщо перевищення і було, то він з переляку витиснув задні гальма, до заблокування колеса, внаслідок чого його і швирнуло у пішохода. А так, слід було просто використати один із прийомів екстренного керування - натиснути на кремо зправа, тоді би спокійно обїхав з лівої сторони. Проблема у тому, що у нас керування мотом раується дитячою іграшкою, а насправді куди важче ніж автомобілем, в мотошколах не приділяється абсолютно уваги щодо їзди по місту... от тому і стільки трагічних випадків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus