USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З’явилися фото будівництва першої велодоріжки на Волині

22 Грудня 2015 10:00
Перша велодоріжка на Волині вже будується.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук поспішив повідомити директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка.

З його слів, вже велодоріжка покроково прокладається. І все це завдаяки реалізації міжнародних проектів в рамках програми розвитку інфраструктури, яку дописує департамент облдержадміністрації.

«До цього йшли 1.5 року. Робочі групи, наради, запозичення досвіду, законодавча база, «нащо нам ті доріжки»...врешті-решт...концепції, питання Де? Куди? Це булоб неможливо без спільної командної роботи адміністрації і депутатів ради. Десь в попередньому пості я подякував всім причетним і не втомлююсь дякувати і зараз.

Пояснювальна записка ТУТ.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, на Волині вже затверджений робочий проект капітального ремонту автодороги Луцьк-Жидичин-Кульчин-Клепачів. Згідно з документом, планується, що водночас із ремонтом дороги також прокладуть і велодоріжку для любителів двоколісного транспорту. Така доріжка буде на відрізку траси Луцьк-Жидичин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Степан Бандера Показати IP 22 Грудня 2015 10:13
По ходу вона буде кращою, ніж автодорога, тож по ній будуть їздити автівки
Автомобіліст Показати IP 22 Грудня 2015 10:22
Краще б ями перед мостом на 40-му зробили, ще цікавить чи часом не батька Мирки фірма "Шлях" цю доріжку робить
123 Показати IP 22 Грудня 2015 11:25
Велодоріжка це ,звісно ж, добре, але на біса вона там?)
Липлянець до 123 Показати IP 22 Грудня 2015 14:22
Зроблять прокат веліків навиїзді з луцька, бо по вишкову хіба на тракторі туди зручно доїхати по ямах.. хо хо хо..
Анонім Показати IP 22 Грудня 2015 11:32
боже, куди і скільки коштів гроблять. невже і справді нема куди вкласти ці кошти? паранойя. ото відмивання і дальтонізм на реальні речі. чекаєм з нетерпінням, як після здачі роверні паломники будуть освоювати велодоріжки мирки. і стоїть довольне за свій шедевр.
Липлянець Показати IP 22 Грудня 2015 11:49
Велодоріжка біля кладовища.... цікава прогулянка..
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2015 14:20
Люди заспокойтеся,нашим українцям,все не так, добре, що взагалі роблять щось для людей.А кожен думає, що краще б зробили до моєї хати, не знаю, хто такий Мирка да й мені всерівно, але знаю що це поряд з зЛуцьком і я зі своїми дітьми буду їздити на річку Стир на велосипеді купатись і не хвилюватись за мого сина щоб ніякий мажор не наїхав на дитину.Які ми ще далекі люди ЯКА НАМ ЄВРОПА ЯКІ МИ ДАЛЕКІ
Липлянець до Лучанин Показати IP 22 Грудня 2015 14:31
І цвинтар по дорозі біля Стиру, рекреаційна зона.., а з другого боку вище по течії очисні споруди - річку очищають.
Вова до Лучанин Показати IP 22 Грудня 2015 16:52
А знаєте ви, що перш ніж покататися з дітьми за межами міста вам доведеться подолати ВИшків, а саме той шматок дороги, який не ремонтується практично з радянських часів, на якому немає не лише тротуарів, а по суті й узбіч? А чи не дивує вас що для того щоб ці два дармоїди сфоткались на фоні майбутньої доріжки, біля дороги яка давненько вимагає ремонту, потрібно було "Робочі групи, наради, запозичення досвіду, законодавча база, «нащо нам ті доріжки»...врешті-решт...концепції, питання". Уявіть порядок сум на відрядження дармоїдів? Я так розумію - велодоріжка це високотехнологічна штукенція для будівництва якої потрібно 1,5 року лише підготовки та закордонних відряджень? В нас немає спеціалістів здатних виставити поребрики та вкласти бруківку? Можливо я чогось не розумію? поясніть.
Анонім до Вова Показати IP 22 Грудня 2015 19:26
Ти д*бил,коли останній раз був на Вишкові? Там дорога,як на пр.Волі...
Вова до Анонім Показати IP 22 Грудня 2015 22:35
!"№;%:?*, три години тому. Прїдься на Жидичин, не повертаючи до ліцею!!! І якщо бракує виховання то хоч б понос контролюй.
Липлянець до Анонім Показати IP 22 Грудня 2015 22:39
Сам !@#$%^&* візьми велосипед прокатайся до того місця що на фотці побачимо що буде..
Дулюк Показати IP 22 Грудня 2015 15:22
Дивний збіг обставин - проекти писав Іван Мирка, а будує... Іван Мирка, батько першого Івана... Якийсь дивний збіг обставин, але не більше...))
МІСЦЕВА Показати IP 22 Грудня 2015 16:54
НЕХВАТАЄ "МУЛЬЙОНА "МИРКАМ,ТО НАМАЛЮВАЛИ ВЕЛОДОРІЖКУ,ТО Ж ТРЕБА ОСВОЇТИ КІЛЬКА МІЛЬЙОНІВ З ДЕРЖАНОГО БЮДЖЕТУ (ГРОШІ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ) З ЯКИХ КІЛЬКА З НИХ ОСЯДУТЬ НА ЇХНІХ ОСОБИСТИХ РАХУНКАХ. ЯКА ЄВРОПА!!! ТУТ НЕЮ, ЗА ТАКИМИ МИРКАМИ І НЕ ПАХНЕ!. А НА РАХУНОК КУПАННЯ В СТИРУ,ТО ПОЇДЬТЕ ДО ОЧИСНИХ СПОРУД І ПОБАЧИТЕ ,ЩО ЗА ХОЛОДЕЦЬ ТЕЧЕ В СТИР З ТРУБ. ТІЛЬКИ НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРОТИВОГАЗ ,РИБАЦЬКІ ЧОБОТИ, І ЙТИ ТІЛЬКИ В СВІТЛОВИЙ ДЕНЬ БО МОЖЕТЕ ОПИНИТИСЯ У ВІДСТІЙНИКУ (ТЕРИТОРІЯ НЕ ОГОРОДЖЕНА)!!! І Я СУМНІВАЮСЯ , ЧИ ПІСЛЯ ПОБАЧЕНОГО ВАМ ЗАХОЧЕТЬСЯ З ДІТЬМИ ПОКУПАТИСЯ. ОСЬ КУДИ ТРЕБА МІЛЬЙОНИ ВКЛАДАТИ, В МОДЕНІЗАЦІЮ ОЧИСНИХ, А НЕ МИРКАМ В КАРМАН, МЕНШЕ ТОДІ ТРУПІВ З ВІДСТІЙНИКІВ БУДУТЬ ВИЛОВЛЮВАТИ.
Кіборг Показати IP 22 Грудня 2015 23:22
Боже, невже в цій державі почалось хоч щось для людей робитися. Дорога на Жидичин дуже вузька. Людей (в т.ч. велосипидістів) там проходить сотні за день. А дітей скільки??? Машини постійно когось збивають. А тепер можна буде безпечно їздити.
Укроп Показати IP 22 Грудня 2015 23:37
Дорогу будує Поха. Як його гнилі небезпечні маршуткі вигнали то він почав будувати дороги.
Дорожник Показати IP 22 Грудня 2015 23:42
Проїжав там зранку. Класно роблять. Невже щось помінялось!!!!!!! А дорогу робить луцькоблавтодор!
Марач до Дорожник Показати IP 23 Грудня 2015 08:20
Ти д*вбень - немає такої структури "луцькоблавтодор". Чи то твоя?
липлянець Показати IP 1 Січня 2016 22:24
Ура! Всі на велікі! Доріжка супер! Знаки! Розмітка! Європа! Лише для кого той кусочок зробили так і незрозуміло....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus