USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

З’явилися фото з місця моторошної аварії в Піддубцях. ОНОВЛЕНО

14 Грудня 2017 08:14
У поліції повідомили подробиці ДТП, що сталася 13 грудня близько 20 години на автодорозі «Луцьк–Рівне» неподалік від сіл Вишнів та Піддубці Луцького району.

Нагадаємо, легковик «Daewoo Lanos» сірого кольору зіткнувся лоб в лоб з вантажівкою «Renault Magnum». Водія легкова госпіталізували.

Згідно з інформацією прес-службі поліції області, за кермом «Daewoo Lanos» перебував 33-річний житель Ківерцівського району. Здійснюючи маневр обгону, водій зіткнувся із вантажівкою «Renault Magnum», під керуванням 49-річного жителя Нововолинська, яка рухалася в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій легковика травмувався. Його госпіталізували у відділення реанімації Луцької міської клінічної лікарні.

В інтернеті опублікували світлини з місця ДТП, що сталася в'їзді в село Піддубці з боку Рівного.

Фото оприлюднив лучанин Олександр Темчуку Facebook, пише ВолиньПост.

«Дуже моторошна ДТП в Піддубцях. Близько 12 ночі Daewoo Lanos лоб в лоб з вантажівкою... Дай Бог вижити людям в цій капсулі см...ті... Ось результат роботи автодору… Скільки ще часу чи аварій потрібно, щоб нарешті відкрити нову ділянку дороги…» - написав Темчук.

За фактом ДТП триває перевірка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 14 Грудня 2017 11:22
"Капсулою смерті" можна назвати будь-яке авто, якщо водій - лихач. Навіть в "Мерседесах", з неадекватними водіями, гинуть...
Хтось Показати IP 14 Грудня 2017 11:26
До чого тут автодор? Нєфіг літати як навіжені. Куди спішив той ланос? Я постійно тудою їжлжу і постійно там є 4-6 шумашерів яким пофіг на все, воно летить, обганяє і навіть не думає десь притормозити чи хочаб перевірити чи немає зустрічної. Шановні: швидкість в населених пунктах 50км/год. А не 150.
Марина Показати IP 15 Грудня 2017 11:20
І як не дивно, на українських "бляхах", в прямому та переносному значенні.
блуд до Марина Показати IP 15 Грудня 2017 13:42
а десь номери видно?? можливо водій бляхар був, тому так і сталось, по привичці)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus