USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

З’явиться аналог легендарному шоу «Top Gear»

31 Липня 2015 09:59
Аналог легендарному шоу «Top Gear» у 2016-му році запустить його екс-ведучий Джеремі Кларксонразом зі своєю новою командою, – повідомляє «Gazeta.ua».

Нагадаємо, Джеремі Кларксон був спочатку тимчасово відсторонений, а потім звільнений керівництвом Бі-бі-сі з програми в березні після «бійки» з продюсером.

Наразі ж повідомляють, що після скандального відходу Джеремі Кларксона з BBC екс-команда Top Gear знайшла новий «дім»: Кларксон, Річард Хаммон і Джеймс Мей в наступному, 2016-му році, запустять нове шоу про автомобілі на Amazon Prime.

Головним продюсером програми стане Енді Уілман, колишній виконавчий продюсер Top Gear, якому шоу було зобов'язане своїм успіхом.

Хаммон і Мей неодноразово заявляли, що не збираються мати нічого спільного з оновленою версією Top Gear на BBC, яку після звільнення Кларксона очолив телеведучий Кріс Еванс.

Замість цього колишні колеги Джеремі Кларксона приєднаються до нього в ефірі нового шоу на Amazon Prime. Передбачалося, що нове шоу виходитиме в ефір на Netflix, однак Amazon Prime виграв у боротьбі за одне з найпопулярніших автомобільних шоу в світі.

Керівництво Amazon Prime вже заявило, що надасть скандально відомій трійці «творчу свободу» і дозволить «створити шоу, яке вони хочуть створити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГАНЬБА вор.владі!!! Показати IP 31 Липня 2015 15:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus