USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Зірка фільму «50 відтінків сірого» ледь не загинув через отруйних гусениць

24 Січня 2024 00:38
Британський актор Джеймі Дорнан був госпіталізований з «симптомами серцевого нападу» після зустрічі з токсичними гусеницями в Португалії.

Про це повідомляє Daily Mail.

Зокрема, зірка фільму «50 відтінків сірого» почав відчувати поколювання в лівій руці, а потім лоскотання під час гри в гольф.

Після прибуття до лікарні з’ясувалося, що його симптоми не мають нічого спільного з серцевим нападом. Стан був спровокований контактом з токсичними гусеницями на полі для гольфу, де він грав зі своїм другом, шотландським телеведучим Гордоном Смартом, який також звернувся за медичною допомогою зі схожими симптомами.

Читати ще: В Україну з Єгипту завезли отруйні мандарини

Зараз з чоловіками все гаразд, але наслідки цієї ситуації, безумовно, змусять їх бути більш обережними.

Зазначається, що крихітні волоски гусениці містять подразнюючий білок під назвою тауметопоеїн, який може викликати хворобливі подразнення шкіри, очей і горла, висип, а в рідкісних випадках – алергічні реакції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus