USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку «Тінь сонця» заспіває пісні, які не виконували 15 років

24 Жовтня 2019 08:44
У Луцьку в межах Всеукраїнського туру «Палає степ» виступить український фолк-метал гурт «Тінь сонця», який стоїть у витоків «козацького року».

Сольний концерт гурту, під час якого «запалить» справжня артилерія українського року, відбудеться 1 листопада у ЛучеSк – пабі о 19:00 годині.

Саме під час цих гастролей музиканти презентують нові композиції, які будуть передувати виходу майбутнього альбому, а також усі найкращі хіти.

Зі слів організаторів заходу, цієї осені «Тінь Сонця» презентує козацьку компіляцію пісень за всю історію гурту: від витоків козацького року" до найновіших композицій.

«Поряд із улюбленими і добре знаними хітами ви почуєте ті речі, які не виконувались на концертах близько 15 років! Ви з ностальгією згадаєте або неочікувано відкриєте для себе неймовірно щиру, проте найбільш «неформатну» сторінку творчості київських «фолк-металістів» в стилі progressive-heavy-folk. Додатковою родзинкою програми буде звернення до фольклору та навіть української класичної музики», – кажуть організатори.
"Це твоя тривога за долю Україну в цей непростий для неї час. Це поклик славних пращурів до боротьби і захисту честі твоєї Землі! Палає Степ! Хто як не ти стане на варті Батьківщини та рідного звичаю? Приходь! Наша пісня – наша зброя!« – закликають шанувальників самі музиканти.
Нагадаємо, у травні 2015 року паб «ЛучеSк» здригався від потужного рок-вибуху та запальних танців любителів патріотичної музики. До слова, тоді насолодитися якісною українською музикою прийшло не мало й не багато – понад дві сотні меломанів. Також Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що 18 листопада 2016 року, в пабі «Лучеськ» поціновувачі української музики насолоджувалися більш ніж 2-годинним виступом українського гурту "Тінь сонця". Пісні про визначну українську історію, прихід весни та Волинь: великий сольний концерт київського фолк-метал-гурту «Тінь Сонця» у рамках ювілейного туру «15 років на сцені» звучали й 16 березня 2018-го року у "ЛучеSк – пабі".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus