USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Злодій вийшов з луцької аптеки ні з чим

2 Листопада 2012 16:16
Неповнолітній намагався пограбувати аптеку у Луцьку. Однак, переконавшись, що у касовому апараті немає грошей, пішов ні з чим.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

Нещодавно до луцьких правоохоронців звернулася фармацевт однієї з місцевих аптек. 24-річна мешканка обласного центру розповіла, що, коли прийшла на роботу, то виявила пошкоджене пластикове вікно.
Працівники міліції з’ясували, що вночі до аптеки проник 16-річний лучанин з намірами пограбувати її. Однак, виявивши пустий касовий апарат, неповнолітній пішов ні з чим.

Варто наголосити на тому, що раніше хлопець вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Наразі правоохоронці проводять перевірку. Незважаючи на те, що поцупити крадію нічого не вдалося, та все ж відповідати за скоєне йому доведеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рекс Показати IP 4 Листопада 2012 10:05
Новина ні про шо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus