USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Злодії часто крадуть з будинків, - МВС

7 Лютого 2013 10:57
Значну частину крадіжок, які зареєстрували з початку 2013-ого року на Волині, скоїли у квартирах та будинках.

Про це йшлося під час прес-конференції у приміщенні УМВС України в області 7 лютого.

Протягом січня цього року на Волині зареєстрували 432 крадіжки, 98 з яких скоїли у квартирах та будинках.

Так, ці злочини чинили у Луцьку, Нововолинську, Володимирі-Волинському та Луцькому районі. Найчастіше правопорушники крали гроші, коштовності, мобільні телефони, комп’ютерну техніку та вироби з хутра.

Окрім того, у січні цього року міліціонери зареєстрували 35 випадків крадіжок з магазинів, складських приміщень та інших закладів торгівлі. Об’єктом посягання злочинців у такому випадку були гроші, побутова техніка, продукти харчування, тютюнові та спиртогорілчані вироби. Причиною таких правопорушень найчастіше ставали відсутність сигналізації та віконних решіток.

Також на території області від початку цього року зареєстрували 27 кишенькових крадіжок та таку ж кількість пограбувань. Так, найчастіше кримінальні правопорушення вчиняли у нічний час у Луцьку, Володимирі-Волинському, Ковелі та Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 7 Лютого 2013 11:13
Краще міліція патрулювала вулиці ,а не прес-конференції давали. Вночі на все місто тільки два автопатрулі.
іван до дідо Показати IP 7 Лютого 2013 20:57
от закінчиш школу і йди в міліцію на роботу і патрулюй вулиці. поняття не маєш про що пишеш: зарплати, графік роботи і т.д. зато інтернет маєш. вчи уроки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus