USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Злодії можуть заблокувати рух потягів

3 Лютого 2012 13:48
Через крадіїв чорних металів може виявитися перекритим рух залізницею Рівне-Луцьк.

Про це пише Афіша Рівне.

Опори стоять близько одна біля одної в полі, неподалік залізничної колії. Одна живить ПАТ «Рівнеазот», інша – центр Рівного.

Невідомі особи, зазначається в повідомленні, зрізали з них залізні кутники – прилаштування на яких кріпляться конструкції опор до землі. Загальна вага їх – 1,5 тонни. Ймовірно, що невідомі зрізали металеві конструкції опори за допомогою газозварювального апарату. Без кріплення опора втрачає свою стійкість і може завалитися у будь-який момент.

До того ж, неподалік проходить залізнична колія з Рівного в напрямку Луцька. При падінні електричних проводів високовольтної лінії на колії рух залізничного транспорту буде призупинений на не визначений час.

Крім того, без світла може залишитися частина Рівного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тапис Показати IP 3 Лютого 2012 16:06
Так це замовлення від донецьких, вони приймають чорний метал.Треба цю лавочку прикрити.
) Показати IP 3 Лютого 2012 20:45
рука москвы дурак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus