USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Зловмисників, які побили лучанина і вкрали мільйон, взяли під варту

4 Березня 2020 17:13
Трьох зловмисників, які вчинили розбійний напад на лучанина, взяли під варту. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна, інформує поліція Волині.

Нагадаємо, що 26 лютого ввечері у Луцьку троє чоловіків напали на 45-річного місцевого жителя, побили його, викрали понад млн. грн. і втекли на автомобілі. Потерпілого госпіталізували.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців їх затримали через декілька годин на автодорозі перед містом Рівне. Транспортний засіб на якому пересувалися зловмисники та викрадені ними гроші вилучили.

Усім трьом слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Судом підозрюваним обрано міру запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Зловмисникам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus