USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Упіймали селян, які побили прикордонників, «захищаючи» товариша

23 Вересня 2016 20:03
Чоловіка піймали з контрабандою, проте волинянин не розгубився - викликав на підмогу добрих два десятка товаришів, які побили прикордонників. Нині ж чоловік і його «помічники» затримані й перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Ратнівський відділ Ковельської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про опір працівникам правоохоронного органу та умисне заподіяння їм побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цими працівниками службових обов'язків, вчинені двома мешканцями Ратнівщини.

Увечері 21 вересня 2016 року військовослужбовець відділу прикордонної служби «Доманове» Луцького прикордонного загону помітив поблизу села Сільця-Млинівські Ратнівського району громадянина, який при собі мав пакунок із невідомим вмістом та ніс його у бік Державного кордону. На законні вимоги зупинитись та надати документи, що засвідчують особу, чоловік не реагував, намагався втекти, однак був зупинений працівниками Державної прикордонної служби, які нагодилися на підмогу колезі.

Встиг викликати підмогу і зловмисник. Щоб визволити його, чотирма автомобілями приїхало близько двох десятків місцевих жителів, які почали шарпати шістьох прикордонників за формений одяг та бити їх. Відбивши товариша, нападники утекли.

Учора ж призвідника подій та одного з тих, хто приїхав йому на підмогу, затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Сьогодні їм повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 342 та частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у провадженні триває. Встановлюються особи інших зловмисників, причетних до вчинення злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 23 Вересня 2016 21:44
карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.
123 Показати IP 23 Вересня 2016 21:45
карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.
Едік М. Показати IP 24 Вересня 2016 10:34
Крим взяли зелені чоловічки , а кордон сільські хлопці . Що це за вояки , які маючи зброю дозволили ,щоб їх побили ??? Народ утримує і кормить прикордонників , думаючи що границя на замку ??? Судити потрібно також і цих прикордонників , за трусисть і слабу волю та невиконання своїх обов'язків ..
Зайчик до Едік М. Показати IP 24 Вересня 2016 15:19
Ти,певно,живеш десь в штатах і не знаєш,що наші військовослужбовці мають більше"забороняється" ніж " дозволяється",і на кожен свій крок повинні питати дозволу,а вже за кожен витрачений патрон то взагалі відповідальність страшенна,а беручи до уваги,що на вказаній ділянці кордону прикордонники взагалі майже не сплять і не мають вихідних,бо іх там і десятка не набереться,то не тобі іх судити.
Артур до Зайчик Показати IP 24 Вересня 2016 15:55
Приїхало близько двох десятків місцевих жителів, які почали шарпати шістьох прикордонників за формений одяг та бити їх, відбивши товариша, нападники утекли.Це що нормально ? Едік говорить привильно, про непідготовлених і невольових цих воїнів і їх командирів, а при чому тут штати ? Получається ,що люба підвипивша шайка сільських чи міських пацанів може запросто " нагнути " наших захистників .
Зайчик до Артур Показати IP 24 Вересня 2016 17:08
Де була цифра 6 прикордонників????а навіть якщо 6,то 20 на шестерих теж некомільфо,вони ж не супергероі твоіх коміксів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus