USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Зловили банду, яка пограбувала «Приватбанк». ВІДЕО

24 Жовтня 2011 14:29
Працівники рівненського УБОЗ затримали всіх учасників злочинного угрупування, яке в лютому цьогоріч скоїло розбійний напад на відділення «Приватбанку» в Луцьку.
Про це інформує телеканал Рівне 1 .
В рівненському УБОЗі розкрили деякі подробиці у справі грабіжників, які протягом останнього року тероризували банки та торгові заклади.
Правоохоронці стверджують, що на рахунку цієї злочинної групи, до якої входили 4 мешканці Рівненської області, щонайменше – 8 розбійних нападів.
Зокрема на магазин «Юлія», відділення «Ощадбанку» та «Приватбанку» в Рівному і працівників торгової фірми в Радивилівському районі.
Відзначились зловмисники, кажуть в УБОЗі, й у Луцьку, де на початку лютого цього року здійснили розбійний напад на ще одне відділення «Приватбанку». Цю фінустанову вони грабували найчастіше.
Начальник УБОЗ в Рівненській області Роман Мицак розповів: «Експертизи тривають по ДНК. Вони всі зізналися, написали явки. Вилучена зброя. Зброя, яка використовувалася – травматична. Знайшли і в озері, де вони викинули її, і, де він переховувався, в люки в каналізації».
Правоохоронець підтвердив, що розбійний напад на банк у Луцьку теж скоїло це угрупування. «Їх справа, так. Справа зараз нами спільно з прокуратурою витребувана, зараз будемо об’єднуватися, тобто це – їхня справа», - сказав Мицак.
Нагадаємо, на початку лютого грабіжники менш як за дві хвилини винесли з луцького відділення банку 140 тисяч гривень, 8 тисяч американських доларів, 2 тисячі євро - і зникли.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ergh Показати IP 25 Жовтня 2011 10:56
не всех словили 3 из них в Млынове живут и гуляют
Я з Луцька. Показати IP 25 Жовтня 2011 15:23
працівники як ті телята, один за одним.
Влад Показати IP 25 Жовтня 2011 19:43
лошари 3 пацани не могли дати відсіч

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus