USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зловили «гастролерів»-домушників «на гарячому»

23 Травня 2012 12:07
Двох мешканців Нововолинська затримали «на гарячому» правоохоронці у Луцьку поблизу одного з будинків по вулиці Федорова. Хлопців «застукали» на квартирній крадіжці.
Як розповів начальник відділу карного розшуку міськвідділу Володимир Піддубний, 35-річний Михайло та 25-річний Дмитро якраз виходили з під’їзду будинку, де обікрали квартиру.
Міліціонери вже чатували на них на вулиці, оскільки мали оперативну інформацію щодо цих спритників. При затриманні у підозрюваних вилучили викрадені з квартири речі: ноутбук та банківські картки.
До слова, у помешкання злодюги потрапили шляхом підбору ключа.
Варто зауважити, що раніше «гастролери» вже притягувалися до кримінальної відповідальності.
Наразі зловмисників затримали в ізолятор тимчасово тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Проводиться перевірка на причетність їх до вчинення інших злочинів.
За фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мнение Показати IP 23 Травня 2012 12:27
Всех воришек можно будет выловить, когда будет проведена регистрация лиц, которые снимают квартиры, а их хозяева платят налоги от прибыли. А получается так: Люди на работе, а сьемщики квартир их чистят. Они делятся с безработными хозяевами и линяют. Как правило это Воры в Закорне Грузии, Чечни.
Pavel до Мнение Показати IP 24 Травня 2012 14:19
Брєд, до чого ти квартирантів тут притулив.
oleksandr Показати IP 23 Червня 2012 09:33
А може бути, що в Бармаках на Рівненщині - теж іхня робота ? Лазутко каже - досі щукають!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus