USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Зловили контрабандистів із деталями антирадарів. ФОТО

22 Жовтня 2011 16:42
У 50-ти метрах від білорусько-українського кордону 22 жовтня луцькі прикордонники спіймали двох чоловіків, які намагалися незаконно ввезти на територію нашої держави 25 ящиків із цигарками та 10 ящиків із комплектуючими до автомобільних антирадарів.
Про це повідомив Віктор Вирва у прес-службі Північного управління Держприкордонслужби.
Під час прихованого спостереження на напрямку Селяхи (Республіка Білорусь) – Перешпа (Україна) прикордонники разом із представниками митниці за 50 метрів від лінії державного кордону затримали двох громадян на гужовій підводі.
Як з’ясувалося, це місцеві жителі села Перешпа намагались незаконним шляхом доставити до України 25 ящиків з цигарками та 10 ящиків з комплектуючими до автомобільних антирадарів.

На цей час затриманих доправили до підрозділу для складання процесуальних документів, а вантаж передали до митниці.
Окрім того, 21 жовтня на напрямку Уханька (Республіка Польща) – Висоцьк (Україна) за 500 метрів від лінії державного кордону в чагарнику поблизу Західного Бугу прикордонники затримали громадянина України з гумовим човном та 10 тисячами пачок білоруських цигарок «Фест».


Про це українці попередили польських колег. Що і стало в пригоді, бо невдовзі поляки за 6 кілометрів від кордону затримали свого співвітчизника на автомобілі з 15 тисячами пачок цигарок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 24 Жовтня 2011 01:03
Опять безграмотность журналистов. Антирадар - устройство, при использовании которого на табло прибора инспектора, который патрулирует на дороге, будет показана заранее установленая водителем скорость вне зависимости от действительной скорости автомобиля. Такие приборы запрещены, так как создают радиопомехи. Как видно из надписей на коробках - это радар-детекторы, которые, кроме информирования водителя об стоящем на дороге инспекторе с прибором, измеряющим скороть автомобиля,никому вреда не представляют, лишь заставляют водиителя заблаговременно сбросить скорость.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus