USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську молодик обкрадає магазини та публікує фото в соцмережах, - ЗМІ

19 Березня 2018 19:19
17-го березня хлопець з Нововолинська в мережі Instagram виклав фото, в яких “дякував магазинам за халяву”

Цинічний поступок помітили користувачі Instagram, повідомляє БУГ.

Коля Б. – хлопець із Нововолинська, виклав фото із продуктами харчування та речами і написав подяку магазинам.

Сир, шоколадка, жуйки, какао та футболка – ось що вдалося вполювати цього разу. І це тільки те, що є на фото, можливо список і більший.

“Магазин просто щедрий”, – ділиться своїми враженнями користувач. На фото він не вказує, в яких саме магазинах “придбав” товар.

Однак, його разом із трьома друзями в цей день було помічено в супермаркеті “Рідний Край”.

Адміністратор розповідає, що хлопці зайшли в магазин та вийшли, нічого не купували. Охорона помітила дивну поведінку, та затримати і обшукувати вона не має права.

Були переглянуті відео із камер спостереження. Явних ознак крадіжки вони не зафіксували. Та видно, що хлопці туди-сюди ходять, мабуть у пошуках наживи. Адміністрація супермаркету зробила ревізію і виявила недостачу саме тих продуктів, які висвітлив користувач на фото. Загальна сума збитків складає близько 300 гривень.

А ось, і фото героя:

Власник супермаркету “Рідний край” Юрій Сиротюк повідомив поліцію про цю ситуацію. Його обурює така поведінка молодих людей.

"Адміністрацією торгового закладу було виявлено факт правопорушення та передано до правоохоронних органів. Сподіваємося, що і публікація в інтернет-виданнях пришвидшить виявлення неправомірних дій, а відповідні особи будуть притягнуті до відповідальності", – розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ава Показати IP 19 Березня 2018 21:05
Чмирі
До персоналу суперма Показати IP 19 Березня 2018 21:32
Ін дер гросе фаміліє ніхт клювен клац-клац. :)
Пацан Показати IP 19 Березня 2018 21:37
Ти сказочний долб*йоб.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus