USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Зливи у Бразилії забрали вже понад сотню життів

1 Червня 2022 09:41
Кількість жертв сильних злив та спричинених ними зсувів ґрунту в північно-східному штаті Бразилії Пернамбуку зросла до 100.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише Сіньхуа.

16 людей досі вважаються зниклими безвісти й понад шести тисячам довелося евакуйовуватися.

«Рятувальні роботи було на невизначений час зупинено через продовження злив, що можуть зумовити нові паводки та зсуви», – йдеться у матеріалі.

Щонайменше 14 муніципалітетів штату Пернамбуку оголосили надзвичайний стан, так само вчинили й 33 муніципалітети сусіднього штату Алагоас, де загинуло троє людей і понад 18 тисяч було евакуйовано.

Опади розпочалися ще минулого тижня, а впродовж вихідних посилилися. Президент Бразилії оголосив про виділення $210 млн на відновлення постраждалих регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus