USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Змагання з крос-триатлону «Polissia Challenge Cup» – вдруге на Волині

26 Серпня 2018 21:21
На Волині відбувся Чемпіонат України з крос-триатлону (спринт) "Polissia Challеnge Cup".

Захід відбувся сьогодні, 26 серпня, на волинському Поліссі: у Турійському та Старовижівському районах, повідомили організатори.

Змагання охопили подолання трьох дистанцій відразу: 1 кілометр плавання озером Сомин, після цього - заїзд на велосипедах 20 кілометрів та 6 кілометрів бігу до фінішу у селі Смідин, що на Старовижівщині.

Здобули І місця та по 20 000 гривень відповідно - Софія Прийма, Єгор Мартиненко;

ІІ місця та винагороди по 15 000 гривень - Олександра Кохан та Сергій Курочкін;

III місця та по 10 000 гривень - Марина Соколова і Сергій Костенко.

Серед юніорів здобули абсолютну першість Олександра Павлова та Денис Кирилович, "срібло" - Дар'я Бережна та Іван Бут, а "бронзу" - Марта Покотило та Артем Ульянов.

Також отримали спеціальні кубки учасник АТО Андрій Степасюк, який найкраще серед військових подолав дистанцію, та "ветеран спорту" Микола Поліщук (серед спортсменів віком понад 45 років).

Змагання відбулися вдруге, втім лише цього року - у статуті Чемпіонату України. Цілі змагань - поширення ідеї активного способу життя, популяризації спорту, пропагування крос-триатлону на Волині, а також задля підвищення туристичної привабливості регіону, шляхом проведення видовищних змагань, які мають велику популярність в світі та Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus