USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Змагатимуться кухарі Луцька

4 Жовтня 2011 10:31
VI міський фестиваль «Заяви про себе і свою професію», а простіше кажучи – конкурс серед кухарів міста - відбудеться в Луцьку в рамках свята «Бурштинова осінь».
Про це відділ інформаційної роботи міської ради.
Офіційне відкриття фестивалю – 6 жовтня о 15.00 на території біля кафе «Бурштин» на вулиці Винниченка, 67. Майстер-класи розпочнуться о 14.00. Організатор конкурсу - Волинський обласний осередок Асоціації кулінарів України.
«Міський фестиваль «Заяви про себе і свою професію» сприяє підвищенню освітньо-професійного рівня закладів профтехосвіти, представників галузі ресторанного бізнесу та сфери надання послуг, обміну досвідом, майстерністю, набуттю нових навиків і цінностей професії», - кажуть ініціатори конкурсу.
У програмі кулінарного свята - майстер-класи від відомих шеф-кухарів України, конкурс серед учнів профтехзакладів «Осіння композиція» (техніка приготування страви з овочів), проведення аукціону оригінальних страв, демонстрацію моделей і зачісок, виставка-продаж української вишиванки та робіт студентів.
У святі візьмуть участь президент Асоціації кулінарів України, професор КНТНУ Михайло Пересічний (м. Київ) та переможці VI Міжнародного фестивалю кулінарів світу на острові Кіпр «Смак життя» (2011 рік), шеф-кухар - переможець шоу-програми «Пекельна кухня» в Україні, лучанин Юрій Кондратюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus