USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ЗМІ опублікували відео,як СБУ вивозить зброю, з якої розстрілювали Майдан

4 Квітня 2014 12:29
В США опублікували відео з двору СБУ, на якому видно, як бійці в обмундируванні вивозять зброю з відомства. Відео опублікувало американське видання The Daily Beast, яке раніше також виклало на своєму сайті фото зі снайперами, які в дворі СБУ готувалися до стрілянини на Майдані, - інформує ТСН.

Видання пише, що на відео, яке доповнює попередню публікацію, бійці спецпідрозділу "Альфа". "На перший кадрах – співробітники "Альфа" і підрозділів МВС, з жовтими пов'язками, в чорних комбінезонах і зелених тактичних жилетах.

Вони несуть ящики з боєприпасами. На наступних кадрах – двоє чоловіків швидко йдуть через двір. Один з них несе три гвинтівки", - пише видання. Всю зброю повантажили в фургон, на якому бійці потім кудись поїхали.

Видання з посиланням на активістів Майдану пише, що на відео – "спроба СБУ позбутися боєприпасів і зброї, з якої стріляли в учасників протесту". При цьому видання підкреслює, що намагається "обережно публікували матеріали", оскільки "прості українці", які надали відео і фото, бояться за своє життя.

Нагадаємо, що раніше американські ЗМІ опублікували фото снайперів, які готувалися до розстрілу на Майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ми Показати IP 4 Квітня 2014 12:37
Давайте ще відео де БЮТівець пашинський вивозить снайперську вінтовку з майдана! Чому ніхто це не розслідує? Чи простіше все на попередників з Беркутом спихнути?
Анонім Показати IP 4 Квітня 2014 13:25
1) ""прості українці", які надали відео і фото, бояться за своє життя" - це є дуже дивно, хотілось би взнати кого саме бояться, теперішню владу? 2) Ті хто зі зброєю розстрілював силовиків з одними дубинками і щитами, мали б не дивуватись коли б їм почали так само відповідати.
Лівія, Сирія, Єгипет Показати IP 4 Квітня 2014 13:30
Як кажуть снайпер він і в Африці снайпер
11 Показати IP 4 Квітня 2014 13:58
Мне, как человеку военному не понятно где тут снайперы???? Ни одного СБУшника со снайперской винтовкой....где снайперские винтовки??? С АК-74 снайперская винтовка , как из дерьма пуля...А вот Пашинского с карабином М4 на Крещатике показывали...почему это видео не показывают? Почему не говорят, что в телах убитых на Майдане калибр пуль был 5,56 (кстати как на винтовке Пашинського). На многих фото с Майдана, если обратите внимание раны с задней части тела.
Москаль Показати IP 4 Квітня 2014 15:31
Дык были ведь уже фотки с майдана одного из снайперов.___ http://jasonbourn.livejournal.com/605604.html___ Сами майдановцы его с нычки и выволокли, на колени поставили, крест заставляли целовать... Потом он куда-то делся. Больше про него никто и не слышал. На сколько я знаю, никто так и не смог в нем опознать бойца ни одной из спецслужб. Почему про этот персонаж ничего не слышно? Кто это был? По мнению А. Якименко, бывшего главы СБУ «Это были наемники, однозначно». Понимаю, что не авторитет сейчас на Украине, но это тоже точка зрения, имеющая не меньшее право на рассмотрение, чем "Янукович+Беркут+ФСБ". - Выстрелы пошли со здания филармонии, - объяснил в интервью Якименко. - За это здание отвечал комендант майдана Андрей Парубий (ныне — секретарь Совета нацбезопасности Украины). С этого здания работали снайпера и люди с автоматическим оружием 20-го числа. Они поддержали по сути силовую атаку на сотрудников МВД, которые были уже деморализованы и по сути уже бежали. В этот момент начался огонь на поражение тех лиц, которые атаковали сотрудников МВД. И начались у них потери. Когда же первая волна отстрелов закончилась, многие зафиксировали выход из этого здания 20 человек, хорошо одетых, у них были саквояжи, сумки специальные для переноски оружия (и специалисты это отметили), были при них автоматы АКМ с оптическими прицелами... И самое интересное, что это видели не только наши оперативные сотрудники, которые находились по службе на майдане, но и представители майдана: видел «Правый сектор», видели представители «Свободы», видели представители «Батькивщины» и «Удара».... Когда происходил отстрел уже более медленно, то ко мне было обращение представителей майдана с просьбой использовать группу «Альфа» для зачистки этих зданий от снайперов... - К вам обратился «Правый сектор» и «Свобода»? - Да. Я был готов сделать это, но для того, чтобы зайти внутрь майдана, мне нужно было согласование Парубия, иначе мне бы ударили в спину «силы самообороны». Парубий не дал такого согласия. На майдан ни один элемент вооружения не мог завезтись без разрешения Парубия. Ни один! Ни один пистолет, ни одна винтовка. Была у нас информация, что принимали участие в таких действиях и бывшие представители спецназа ГУР минобороны (Главное управление разведки — прим. Ред.), была информация, что это были лица с бывшей Югославии, была информация, что были наемники с других стран, но тем не менее, речь идет о наемниках, однозначно... Парубий же ушел в сторону. Его перетянул к себе Порошенко, Гвоздь, Маломуж — это представители разведки. Его подтянул Гриценко, который участвовал в этой же группе, и которые выполняли все, что говорилось им представителями США. Они, по сути, каждый день жили в посольстве, не было такого дня, чтобы они не посещали посольство.
Я Показати IP 4 Квітня 2014 16:31
стаття ні про що...
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2014 18:43
тонкий натяк теперішні владі - досить тягнути час... пора розслідування закінчувати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus