USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зміна Конституції може затягнутися на півроку

4 Лютого 2014 16:57
Президент Віктор Янукович під час зустрічі із представником опозиції Віталієм Кличком повідомив, що процес зміни Конституції може зайняти до півроку, - пише ТСН.

Завершилася зустріч лідера фракції УДАР Віталія Кличка і президента Віктора Януковича, що проходила у вівторок, 4 лютого.

"Я щойно повернувся з Адміністрації президента, де на зустрічі з главою держави порушував питання негайного вирішення проблеми зміни Конституції", - повідомив Кличко журналістам у Верховній Раді.

Політик зазначив, що зміна Конституції дозволить "знизити температуру" в суспільстві.

Він також назвав заяви деяких політиків про федералізацію України такими, що загрожують цілісності країни. "Він (президент - ред.) дав відповідь, що все має відбуватися у правовому полі та процес зміни Конституції може зайняти до півроку", - розповів Кличко.

Він також додав: "Таких часових рамок у нас немає. Я впевнений, що це питання потрібно вирішувати дуже швидко". Він також повідомив, що на зустрічі з главою держави питання формування нового уряду не обговорювалося.

Нагадаємо, раніше Кличко, Соболєв та Тягнибок у Раді вимагали повернення Конституції-2004 .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Павло Показати IP 4 Лютого 2014 17:13
Вітасику! Поспішати треба... у рингу, щоб у диню не отримати, а це Конституція країни, збав оберти "гарячкуватий" ти наш!:)
недвозначний Показати IP 4 Лютого 2014 17:13
Яка в піз..у. суспільству різниця до Конституції??? Майдани цього хотіли???? Ця йоб..та опозиція певно рахує що кругом одні кретини.!!!!!! Почали з Євроінтегації, а тепер вже під шумок самі хочуть швиденько в крісла та кабінети владні , але не просто працювати ,а в односторонньому порядку однією бандаю розкрадати все, що ще до них не взяли. (бо ж всі ми бачили як засцяли яйценюк та боксер впрягтися в урядову роботу) . Вже й відверто продають державу і Європі і Америці.!!!!!! А на яких підставах ведуться такі переговори простими народними депутатами один з яких є ще й громадянином та платником податків НІМЕЧЧИНИ?????
екскурсовод Показати IP 4 Лютого 2014 19:14
Да Віталіку, це тобі не морди бити!
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2014 20:14
А для чого хочуть змінити Конституцію? Типу щоб стала законною. Але ж і зміни треба робити теж законним шляхом! Якщо законним шляхом треба півроку, відповідно і треба півроку. Чи знову порушити вимоги законодавства, щоб потім знову було що обговорювати та за що воювати? Невже народ не бачить що найперша загроза всім українцям іде від опозиції, а існуючий уряд та Президента треба просто змусити стати в законне русло і працювати не на себе, а на народ України?!! Нехай відпрацьовують свої гріхи! А то відставка, імпічмент...
Сонячна Показати IP 5 Лютого 2014 01:34
Будемо до літа майданити
Реаліст Показати IP 5 Лютого 2014 10:19
"знизити температуру" - А МЕНІ ПОХ НА ТЕ ЯКА КОНСТИТУЦІЯ !!! Мене зараз цікавить що через майдан виріс курс долара, подорожчало пальне, почимнають потроху рости ціни на все....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus