USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Змінили склад комісії, що обстежує зелені насадження в Луцьку

4 Вересня 2019 14:26
Склад комісії визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території міста змінили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 4 вересня.

Члени виконкому ухвалили положення про постійно діючу комісію з визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території міста Луцька у новій редакції.

У зв'язку з кадровими змінами, виникла необхідність виключити зі складу комісії Анатолія Гламазду, у зв’язку із переходом на іншу роботу, та включити до складу комісії Оксану Лисак, начальника відділу екології та Богдана Ковальчука, начальника відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти міської ради.

Зауважимо, відповідно до положення про комісію, за зверненнями фізичних та юридичних осіб обстеження зелених насаджень здійснює робоча група з числа членів комісії. До складу робочої групи входять представники заявника, власника земельної ділянки (користувача), у разі потреби – балансоутримувача території. Робоча група з числа членів комісії упродовж п’ятиденного терміну після надходження заяви визначає стан зелених насаджень, розташованих на земельній ділянці, їх відновну вартість, складає акт обстеження та готує пропозиції на розгляд комісії.

На підставі позитивного рішення комісії про видалення зелених насаджень і оплати їх відновної вартості видається ордер на видалення зелених насаджень. Видалення аварійних, сухостійних і фаутних дерев на об'єкті благоустрою здійснюється балансоутримувачем на підставі акта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 4 Вересня 2019 14:40
Коли дерева на голови падають людям , тоді кричать ....ая-яй або матюки кричать, або в реанімації лежать чи в травматології або на цвинтарі, а так зрізати дерев не можна старих і гнилих- ні,ні ні!
лучанка Показати IP 4 Вересня 2019 15:37
На вул.Набережній (район гот."Світязь") на каштанах почало швидко жовтіти листя (ще з липня). Дерева на очах пропадають - напевно це якась хвороба чи шкідники!!! Зверніть, будь-ласка,увагу така краса пропадає !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus