USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Змусили відступити ворогів: воїна волинської ТрО нагородили «Хрестом хоробрих»

11 Лютого 2024 14:57
Молодший сержант Олександр Токар із позивним Бумер – командир першого стрілецького відділення третього стрілецького взводу другої стрілецької роти Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони.

27-річний Олександр у цивільному житті працював будівельником, але вже у перші дні широкомасштабного вторгнення добровольцем став до лав ЗСУ. Про це повідомили у 100 бригаді ТРО.

Найбільшими захопленнями Олександра (навіть на війні) залишаються історичні фільми та якісна українська музика. На рідній Волині на Бумера чекають з Перемогою кохана дружина Наталя та семирічний син Єгор.

Читати ще: Військовослужбовець з Волині отримав від Залужного «Хрест хоробрих»

25-27 грудня 2023 року ворог вдався до чергового масштабного штурму позицій Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони, зокрема атакував позицію, старшим на якій був Олександр Токар. Попередньо провівши потужну артпідготовку, сотні окупантів за підтримки десятків одиниць бронетехніки посунули вперед. Проте у підсумку мусили ганебно відступити, втративши 14 одиниць бронетехніки, понад 60 осіб вбитими і понад 180 пораненими.

За виявлену мужність та вміле керування особовим складом під час відбиття ворожого штурму молодший сержант Олександр Токар був нагороджений відзнакою Головнокомандувача Збройних сил України «Хрест хоробрих».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus