USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Знаємо все про людей»: як працюють листоноші пересувних поштових відділень на Волині

11 Жовтня 2023 08:08
На Волині працюють 107 пересувних поштових відділень. Від початку жовтня пересувні екіпажі облікують послуги онлайн.

Одне із таких відділень працює у Радомишлі Луцького району. Його керівниця Лариса Казнадзей працює на пошті понад 30 років. Суспільному жінка розповіла: коли стала працювати листоношею, ходила пішки, потім з'явився велосипед, а нині разом з водієм та листоношею приїздять до десяти населених пунктів громади.

Цього разу пересувне відділення зв'язку №61 Луцького району працювало у селах Озеряни та Радомишль.

Багатодітна мама Тетяна Вознюк прийшла до пересувного відділення зв'язку з найменшою донькою. Про його приїзд, каже жінка, дізнається з графіка.
«Листоноша Іванна Руда – то моя однокласниця, як треба, то вона дзвонить і каже: «Таню, прибіжи чи щось передай комусь». А я тут близько живу, мені зручно», – каже жінка.

Іванна Руда – із сусіднього села Суховоля.
«Я все знаю про людей, хто які газети виписує, хто який товар бере. Люблю свою роботу, мені вона подобається, я звикла до неї, коли вихідний, то вже не знаю, де себе подіти. Мені вже на роботу хочеться», – розповідає листоноша.

Читати ще: «Пошта на колесах» у Луцькому районі обслуговує 165 сіл. Як вона працює

Як розповіла начальниця пересувного відділення Лариса Казнадзей, до авто люди приходять не лише отримати пенсію, замовлення чи сплатити за послуги, але й поспілкуватися одне з одним і поштарками, яких знають багато років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus