USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Знайшла між огірків: волинянка вирощувала 650 рослин маку для пирогів

20 Жовтня 2018 20:27
У Волинській області жінка виявила на полі між сільськогосподарськими культурами рослини маку, однак, знаючи про заборону його вирощування, продовжила це робити, аби зібрати його, як начинку для пирогів.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 9 жовтня.

Під час судового засідання вдалося встановити, що на початку травня 2018 року на земельній ділянці жінка виявила рослини снотворного маку між сільськогосподарськими культурами. Знаючи про заборону вирощування таких рослин, вона продовжила їх обробляти і вирощувати. Однак 21 червня посів був виявлений, а рослини снотворного маку були вилучені працівниками поліції.

Сама жінка визнала свою вину та розповіла у суді, що виявила рослини маку між огірками та буряками, і хоча вона знала про заборону вирощування маку, проте обробляла його, щоб потім зібрати його, як начинку для пирогів.

Отож, суд визнав її винною та призначив покарання у виді 100 неоподаткованих мінімумів, що становить 1700 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus