USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Знайшли автомобіль, який спричинив ДТП на Волині і зник

5 Січня 2021 17:39
Сьогодні ковельським патрульним надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Театральній.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Поліцейські, які прибули на місце події, поспілкувалися із заявником, який повідомив, що вантажний автомобіль IVECO білого кольору при зустрічному роз’їзді не дотримався безпечного бокового інтервалу та здійснив зіткнення з Volkswagen Transporter заявника та поїхав геть з місця ДТП.

Патрульні оперативно обстежили прилеглу територію та виявили автомобіль, який підпадав під орієнтування. Також вони встановили, що кермувальник позбавлений права керування транспортними засобами.

У результаті інспектори винесли на винуватця адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus