USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знайшли уламки зниклого на Камчатці літака: з 28 людей ніхто не вижив

6 Липня 2021 15:42
У Росії на Камчатці, за 4 км від селища Палана, знайшли уламки пасажирського літака Ан-26, який зник 6 липня зранку.

Судно летіло рейсом Петропавловськ-Камчатський – Палана, пише Gazeta.ua.

Літак під час заходження на посадку зіткнувся зі скелею в умовах поганої видимості. На борту Ан-26 перебували 22 пасажири, серед них – двоє дітей. Також на літаку були шість членів екіпажу.

За словами губернатора Камчатки Володимира Солодова, літак, імовірно, зазнав аварії під час заходження на посадку в Палані.

«Імовірно, під час заходження на друге коло сталася катастрофа. Виявлені уламки, які можуть належати літаку – фюзеляж на березі, інші частини літака у воді в прибережній зоні. У район виявлення уламків направляють фахівців для їхнього обстеження й надання остаточного діагнозу належності уламків», – зазначив губернатор Камчатки.

Також з’явилося перше фото з місця аварії пасажирського літака Ан-26. Можливою причиною того, що сталося, міг бути сильний бічний вітер, у результаті чого Ан-26 врізався в скелю й частина уламків потрапила в море, заявив заступник директора «Камчатського авіаційного підприємства».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus