USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

Знайти фільм за кілька хвилин: нові можливості телевізора Gazer METASMART TV*

10 Жовтня 2023 16:37
У вересні 2023 року бренд Gazer презентував телевізор, що значно спрощує та пришвидшує процес пошуку фільмів і серіалів. Інновації Gazer METASMART TV дебютували на світовій конференції побутової техніки IFA в Берліні й уже зараз доступні на українському ринку.

Мультикаталог фільмів та серіалів

Головною перевагою, що відрізняє METASMART TV від звичайних SMART телевізорів є те, що весь кіноконтент розміщений на головному екрані, а не розкиданий по різних застосунках. Тобто для того, щоб знайти певний фільм, не треба завантажувати застосунки та відкривати їх по черзі, щоб перевірити, чи є він в наявності та на яких умовах його можна переглянути.

Коли ввести назву фільму у пошук, відразу видно всю інформацію про нього: де можна переглянути, якою мовою, чи входить він у підписку, а якщо не входить, то яка вартість купівлі або оренди. Користувач відразу може порівняти та обрати найкращий для себе варіант. Таким чином час на пошуки конкретного фільму скорочується до кількох хвилин. І, якщо фільм існує, то він гарантовано знайдеться.

Знайти фільм, що точно сподобається

Серед сотень тисяч фільмів та серіалів вибрати стрічку, на яку сподівається глядач, було майже нереально. Чому? Ті параметри фільтрів, що пропонують нам кінопортали, не дозволяють максимально деталізувати вибір. З унікальним фільтром Gazer METASMART TV можна обирати за жанром фільму, віком глядача, роком випуску, студією, рейтингом, режисерами, акторами, нагородами, бюджетом, касовими зборами та іншими параметрами.
Зі сформованих таким чином підбірок вже легко вибрати, як і серед готелів, які пропонують популярні сервіси бронювання житла за чітко визначеними критеріями.

Усі найкращі підбірки фільмів в одному телевізорі

Обираючи, що подивитись, багато хто користується різноманітними підбірками. Проблема в тому, що такі підбірки розкидані по різних ресурсах, ба навіть по різних девайсах. Gazer METASMART TV зібрав усі найавторитетніші підбірки на телевізорі. У розпорядженні користувача – тисячі підбірок від кіностудій, популярних сайтів кінематографічних рейтингів, кінокритиків та навіть місцевих блогерів.
Скидається на те, що з таким телевізором не знайти фільм просто неможливо. Він заощадить купу часу, зусиль та нервів, які ми витрачаємо під час пошуку фільму. Це швидкий, зручний та легкий пошук, який може також бути цікавим. Це гарантія результату, на який ви сподівалися. З Gazer METASMART TV завжди є що подивитись.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus