USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знову обстежують Стир: пошуки 21-річного лучанина тривають

6 Березня 2024 19:53
5 березня водолази ДСНС відновили пошуки у річці Стир 21-річного лучанина Цвєткова Олександра Володимировича, 22 березня 2002 року народження. Хлопець зник 2 січня близько 13 години та дотепер його місце знаходження невідоме.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила матір зниклого хлопця.

«Пошуки мого сина, який зник 2 січня 2024 року близько 13:00, тривають. На жаль, інформації, де він може перебувати, наразі немає. Ми нічого не знаємо. Вчора, 5 березня, водолази знову почали пошуки у річці. Поки це все, що відомо...», – зазначає жінка.

У пресслужбі ДСНС у Волинській області розповіли, що дійсно вчора знову проводили пошуки у Стиру. На човні обстежували акваторію та занурювалися й оглядали дно річки. Зниклого чоловіка не знайшли.

Відомо, що хлопця зафіксували камери спостереження, коли він рухався в сторону річки Стир. До того ж, правоохоронці знайшли на березі чоловічий одяг. Тому, відпрацьовуючи усі версії, рятувальники ДСНС з 6 січня проводили пошуки у водоймі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus