USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Знову почалось: у Пекіні запровадили воєнний стан через новий спалах коронавірусу, – ЗМІ

15 Червня 2020 12:53
У двох містах Китаю – Пекіні і Баодін – ввели воєнний стан через новий спалах коронавірусу.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на ТАСС.

Спалах коронавірусної інфекції на найбільшому пекінському оптовому ринку «Сіньфаді» у південному районі Фентай було виявлено минулого тижня. Більшість тих, що заразилися – працівники торгових точок, їхні родичі та близькі. Адміністрація міста також була змушена тимчасово закрити кілька інших важливих комерційних об’єктів, у тому числі на заході столиці, оскільки вони опинилися в зоні підвищеного ризику. У зв’язку з цим в окремих районах Пекіна введені посилені заходи контролю.

Сьогодні газета «Пенпай» з посиланням на керівну робочу групу провінції з боротьби з коронавірусом написала, що адміністрація міста Баодін в північно-східній провінції Хебей, що межує з Пекіном, ввела в місті воєнний стан для запобігання поширенню коронавірусу.

У заяві групи йдеться про необхідність «оперативно увійти в режим воєнного стану і запустити механізми військового часу для рішучого протистояння поширенню коронавірусу».

«Баодін безпосередньо межує з Пекіном, між двома містами відбувається активне переміщення людей та перевезення вантажів. У зв’язку з цим нам необхідно бути максимально пильними та вжити невідкладних заходів», – цитує газета заяву робочої групи.

У місті Баодін проживають понад 11 млн осіб. Місто розташоване на північний захід від Пекіна.

Згідно зі статистикою, в медичних установах столиці КНР перебувають 80 інфікованих коронавірусом.

За весь час пандемії в місті було зареєстровано 673 тих, що заразилися, з них 584 одужали, 9 померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus