USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Знищено десятки будівель, 8 осіб загинуло: наслідки нового масованого авіабомбардування Харкова

7 Березня 2022 10:29
У Харкові внаслідок вчорашнього бомбардування зруйновано десятки будівель. Вогнеборці під завалами виявили тіла 8 загиблих, остаточна інформація щодо жертв та постраждалих наразі уточнюється.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС України у Фейсбуці.

«О 19:15 відбулось чергове масоване авіабомбардування міста Харкова, внаслідок чого були повністю або частково зруйновані багатоповерхові житлові будинки, адмінбудівлі, медзаклади, заклади освіти та гуртожитки», – йдеться у повідомленні.

Також стались масштабні пожежі у 21 будівлі центральної частини міста:

– на пров. Карбишева – 3 пожежі, з яких 2 у 15- та 4-поверхових житлових будинках;

– Гімназійна набережна пожежа у Харківському музичному училищі;

– Московський проспект – 10 пожеж, з яких 7 у багатоповерхових житлових будинках та студентських гуртожитках, 1 – у медзакладі;

– Майдан Героїв Небесної сотні – 7 пожеж, 4 з яких житлові будівлі.

Також в результаті обстрілів були зруйновані або частково зруйновані 11 будівель на вул. Гіршмана, Чернишевського, Алчевських, Мироносицька.

Читати ще: Росія вгатила по Миколаєву зі «Смерчів». Відео

Загалом за добу рятувальники здійснили понад 60 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Всього було залучено понад 50 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 300 чоловік особового складу ДСНС.

Рятувальниками під час ліквідації пожеж та розбиранні завалів було врятовано та евакуйовано близько 200 осіб.

Вранці 24 лютого російські війська увірвалися в Україну. Пізніше Верховна Рада підтримала запровадження в українській державі воєнного стану.

Ворог обстрілював військові об’єкти, а потім використовував різне озброєння й авіацію проти мирних населених пунктів, не раз було атаковано Харків.

Увечері 6 березня під авіаційний удар окупантів в Харкові, зокрема, потрапила будівля Військової служби правопорядку ЗСУ та двоповерхові житлові будинки, які розташовані поряд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus