USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знищено понад 15 баз відпочинку: повідомили деталі ракетного удару по Одещині

26 Липня 2022 18:18
На Одещині внаслідок ракетного удару зруйновано 5 житлових та 60 дачних будинків, понад 15 баз відпочинку і 80 торговельних павільйонів.

Про це УНІАН повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Нагадаємо, сьогодні вранці військові країни-агресора вкотре завдали ракетних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури в населених пунктах Білгород-Дністровського та Одеського районів.

За попередніми даними, постраждала одна особа: внаслідок влучання ворожого снаряда 46-річний чоловік отримав поранення у вигляді порізів ніг та обличчя.

Також під вогнем окупантів опинилося селище в Одеському районі, у якому значних руйнувань зазнала база відпочинку на річці Дністер, в будівлі пошкоджено вікна та фасад.

На місці події працюють прокурори, слідчі СБУ та поліції, експерти, рятувальники.

Виявлено та вилучено уламки від механізмів ракет, які надалі буде скеровано на експертизи.

«Будь-які військові об’єкти на вказаних територіях відсутні», – акцентують в прокуратурі.

Відкрито кримінальні провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, зранку 26 липня ворог з акваторії Чорного моря завдав ракетних ударів по південних областях України. Зокрема, на Одещині ракети влучили у приватні будівлі прибережних сіл, виникли пожежі. Кілька будинків у курортній Затоці зруйновано вщент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus