USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Знищений окупантами міст не завадить доставці гуманітарної допомоги в Чернігів

23 Березня 2022 12:49
Хоч окупанти знищили міст до Чернігова, це не завадить доставці гуманітарної допомоги до міста.

Про це повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус у своєму Telegram-каналі, передає УНІАН.

«Цієї ночі москальська мерзота авіацією знищила автомобільний міст до Чернігова. Це не заважає нам поставляти гуманітарну допомогу в місто. Ми забезпечуватимемо продуктами і всім необхідним. Це перше. Друге – ми обов’язково збудуємо новий міст. Набагато кращий, ніж той, що був. Він у нас був старенький. А таке місто, як Чернігів, місто-герой, заслуговує нового, крутого, сучасного мосту, і ми його обов’язково збудуємо після нашої перемоги. З холодною головою кожен робить свою справу, не відволікається на інші питання. Працюємо», – написав він.

Нагадаємо, 23 березня вночі у Чернігові російські загарбники скинули авіабомби на автомобільний міст через Десну, який сполучав місто з автодорогою на Київ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus