USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Золотий фонд будівельної галузі Волині привітали з професійним святом

9 Серпня 2019 14:10
«Ввести будинок в експлуатацію», «побудувати об’єкт соціальної сфери» - за цими короткими повідомленнями стоїть титанічна праця сотень людей, які і в холод, і в спеку трудяться, не покладаючи рук, - будівельників.

З нагоди професійного свята 9 серпня у Волинській ОДА вітання приймали представники «золотого фонд будівельної галузі Волині» – високопрофесійна команда талановитих та працьовитих фахівців. Урочистості, під час яких найкращим спеціалістам сфери вручили відзнаки та подяки, розпочалися о 10:00 годині.
До привітання «винуватців» свята долучився й заступник голови Волинської ОДА Валентин Цьось, який, насамперед, назвав декілька важливих для Волині досягнень у цій галузі.

«Хочу назвати декілька важливих для нашої області цифр. Обсяг виконаних у 2018 році підприємцями будівельних робіт становив 1,8 мільярда гривень, а це – дуже високе число. У січні-червні 2019 року – на 12% більше, ніж за аналогічний період минулого року. У 2018 в експлуатацію ввели понад 371 тисячу квадратних метрів. Завершено довгобуди, введено в експлуатацію обласний перинатальний центр. Там вже тривають пуско-налагоджувальні роботи обладнання. Медичний заклад повноцінно зможе прийняти перших клієнтів вже за два тижні. Також у 2018 році добудували 27 школу в Луцьку, двоповерховий садочок у Ратному, завершили капітальний ремонт лікарні в Іваничах. У межах виконання бюджетної програми в регіонах Волині здійснюється будівництво п’яти футбольних полів з штучним покриттям, у Шацьку, зокрема, таке поле вже ввели в експлуатацію, добудували штучні поля у селах Дубове та Павлівка. Можна говорити дуже багато, але, користуючись нагодою, хочу сердечно привітати усіх будівельників з нагоди професійного свята. Я вважаю цей день спільним з вами святом. Бажаю всім вам міцного здоров’я, успіху удачі та благополуччя у родинах, і найголовніше, щоб професія будівельника завжди була затребуваною», - звернувся посадовець до присутніх у залі.
Опісля за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку будівельної галузі в області та з нагоди професійного свята – Дня будівельника - Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагородили головну бухгалтерку ТзОВ «Олицький агробуд» Валентину Бохонську, провідну інженерку конструкторського відділу Волинської філії державного підприємства «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя» Тетяну Бучак, начальницю виробничо-технічного відділу ТзОВ «Будівельник» Тетяну Доротюк, начальника відділу технічного нагляду за будівництвом об’єктів управління капітального будівництва департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Олександра Зайцева, начальницю кошторисного відділу ТзОВ «Західкомунпроект» Тетяну Климчук, інженерку з проектно-кошторисної роботи приватного підприємства «Будівельна компанія «Інвестор» Наталію Коломійчук, провідного інженера-проектувальника КП «Волиньпроект» обласної ради Ростислава Максимюка, виконавця робіт ТзОВ «Луцькомунбуд» Олександра Малашука, виконавчого директора приватного підприємства «Будівельна компанія «Інвестор» Сергія Стрихарчука, провідну інженерку-проектувальницю ТзОВ «Проектно-вишукувальний інститут «Волиньагропроект» Світлану Супрун, головного інспектора будівельного нагляду сектору по роботі з дозвільними документами Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області Олексія Удалова, головного інженера товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньекобуд» Віктора Шуляра.

Окрім того, оголошено подяку голови обласної державної адміністрації трудовим колективам товариства з обмеженою відповідальністю «Житлобуд-2» (директор — Леонід Стефанович), приватного акціонерного товариства «Луцьксантехмонтаж № 536» (генеральний директор – Ігор Чорнуха), виконавцеві робіт приватного підприємства «Промбуд-5» Анатолію Броцькому, електро-слюсареві з ремонту дорожньо-будівельних машин та тракторів ТзОВ «Луцькспецбуд» Миколі Вініславському, виконавцеві робіт ТзОВ «Житлобуд-2» Володимиру Вуколову, начальнику відділу експертизи філії державного підприємства «Укрдержбудекспертиза» в області Василю Данищуку, майстрові будівельно-монтажних робіт ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Ігорю Засєкіну, муляреві ТзОВ «Луцьккомунбуд» Ігорю Клямару, водієві ТзОВ «Олицький агробуд» Володимиру Корнійчуку, штукатурові ТзОВ «Шинака-Україна» Володимиру Пастушенку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
З святом ! Показати IP 9 Серпня 2019 15:14
Будівельників люблять жінки, бо ті швидко починають і довго кінчають !
Олександр Показати IP 9 Серпня 2019 17:33
Який золотий фонд. в честь чого саме вони - золотий фонд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus