USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Зоря» на виїзді впевнено перемогла «Будучность» в Лізі Європи

25 Липня 2019 23:46
Луганська «Зоря» впевнено перемогла чорногорську «Будучность» на виїзді в першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, забивши три голи, чорногорці зуміли відповісти лише одним.

Матч Ліги Європи відбувся 25 липня у Подгориці.

Відзначимо, що для головного тренера «Зорі» Віктора Скрипника це був перший офіційний матч на чолі команди, адже в міжсезоння команду покинув Юрій Вернидуб.

Луганчани розпочали гру з двома форвардами – на вістрі грали Громов та Будківський. До слова, саме українська команда більше контролювала «кулястого» в стартові хвилини гри.

Вже на 15 хвилині перевага луганчан вилилися у результат: Михайличенко прострілив на одинадцять метрів, звідки з одного дотику пробив Громов – м’яч рикошетом від захисника залетів у ворота «Будучності» – 0:1.

«Зоря» не стала відкладати вирішення результату в довгу шухляду. Через чотири хвилини воротар господарів почав щось «виконувати» у власній штрафній, тож його запресингував Будківський, від ноги якого м’яч відлетів до Громова, а той розстріляв пусті ворота, оформивши дубль – 0:2.

Тож, цілком очевидно, що гра у два форварди в перші 20 хвилин давала результат для української команди.

«Зоря» мала шанси, аби робити рахунок ще більшим, однак свої моменти не використала, відтак на перерву команди пішли перевагою гостей у два м’ячі.

В другому таймі «Зоря» дещо втратила активність, чим скористалися господарі поля.

На 59 хвилині «Будучность» відквитала один м’яч: луганчани проспали гравця на дальній стійці після подачі кутового, той прострілив, після чого Чеберко зрізав м’яч у власні ворота – 1:2.

Втім, луганчани на 82 хвилині відновили перевагу в два м’ячі: Луньов протягнув м’яч та прострілив на Арвеладзе, який вийшов на поле замість автора дубля Громова, а той в дотик розстріляв ворота чорногорців –1:3.

Таким чином, «Зоря» святкувала впевнену перемогу у першому матчі другого раунду кваліфікації до Ліги Європи над «Будучностю». Зазначимо, що матч-відповідь відбудеться 1 серпня в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus