USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Зруйновані будинки та 6 загиблих: ураган «Лаура» вдарив по узбережжю США

28 Серпня 2020 17:48
Один із найпотужніших ураганів в історії США «Лаура» вже досяг узбережжя та вдарив по штату Луїзіана.

Про це пише The Associated Press, повідомляє бабель.

Близько 900 тисяч будинків та підприємств були знеструмлені, цілі квартали перетворилися на руїни. Однак влада штату зазначає, що наслідки могли бути гіршими.

«Зрозуміло, що ми не зазнали абсолютного катастрофічних збитків, які, на нашу думку, були імовірними. Але ми зазнали величезної шкоди», — заявив губернатор штату Джон Бел Едвардс.

Ураган пошкодив хімічний завод, через що стався витік хімікатів, які використовуються під час виробництва мийних засобів.

Наразі відомо про щонайменше шістьох загиблих унаслідок урагану. Четверо людей загинули від падіння дерев, один чоловік потонув у човні, а ще один — отруївся випаровуванням пошкодженого генератора у своєму будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правдиво Показати IP 30 Серпня 2020 13:26
це ЗЕ-слуги демонів а не народу! ЗЕлупині трикратно крадущі наші пенсії ганебні продажні шлюхи проплачені нашими трикратно обкраденними пенсіями бандитом-клоуном зеленським з наших пенсій, які вам паразитам на користь не будуть,а підуть на каліцтво й похоронні вінки, бо батьківські пенсійні сльози користі вам паразитам-зелупівцям не принесуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus