USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

ЗСУ ліквідували офіцера ФСБ Росії із позивним Терміт

20 Червня 2022 15:39
На війні в Україні ліквідували співробітника Федеральної служби безпеки Росії капітана Іллю Цупріка. Офіцер із позивним Терміт був старшим оперуповноваженим 2-го відділу управління «А» центру спецпризначення ФСБ.

Таку новину оприлюднив у Twitter воїн ЗСУ Анатолій Штефан. Інформацію підтвердили також російські пропагандистські телеграм-канали, передає УНІАН.

Відомо, що російського працівника спецслужб Терміта було вбито 17 червня «під час виконання бойового обов'язку». На Росії кажуть, що за час проходження служби він неодноразово отримував похвалу від вищого керівництва.

«Був людиною честі та слова… Мав другий розряд із альпінізму, займався лижним спортом і парашутною підготовкою», – такий некролог зробили пропагандисти загиблому Цупріку.

Цікаво, що у російських Telegram-каналах пишуть, що захисники України знищили загалом групу елітних спецпризначенців російської ФСБ. І Терміт – один із тих, про кого було «дозволено» поширити інформацію в мережі.

Нагадаємо, на початку червня стало відомо про ліквідацію в Україні російського генерала, підполковника Федеральної служби безпеки Росії та ще кількох офіцерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 20 Червня 2022 18:35
Рашкани кажуть, що цей Терміт був на "Васілію Беху". От нефартануло, так нефартануло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus