USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ЗСУ ліквідували російського офіцера, який написав книгу «Их там нет»

24 Червня 2022 13:09
Українські воїни ліквідували старшого лейтенанта РФ Іллю Мазаєва з позивним Мазай. Він командував зенітно-ракетним взводом РФ та був автором книги «Их там нет».

Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан із позивним Штірліц, передає УНІАН.

«Командир зенітно-ракетного взводу старший лейтенант Ілля Мазаєв (Мазай), автор книги «Их там нет», продовження своєї історії вже не напише. Офіційно денацифікований і демілітаризований. Слава Нації! Смерть ворогам», – написав Штірліц.

Мазая раніше внесли до бази «Миротворця». Там зазначено, що його справжнє ім'я – Орлов Євген Михайлович. Окупант був найманцем ПВК «Вагнер», воював у Сирії та Лівії.

Нагадаємо, у Херсоні підірвали автомобіль одного з найвідоміших місцевих колаборантів, члена «Нової Русі» й партійця забороненої «Партії Шарія» Дмитра Савлученка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus