USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

ЗСУ підірвали міст із російською технікою, що прямувала до Ізюма

14 Квітня 2022 11:23
ЗСУ знищили міст з ворожою технікою, яка прямувала до міста Ізюм, що на Харківщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«Кілька днів тому наші воїни виявили ворожу техніку на Харківщині. Це були бронеавтомобіль «Тигр», КамАЗ і три «Урали», що рухалися на підсилення свого угруповання в Харківській області. Установивши маршрут руху ворожої колони, оператори ССО України здійснили дорозвідку об'єкта, що найбільше підходив для проведення інженерної засідки. Це був міст на шляху ворожої техніки.
Далі – кропітка фахова робота: визначення місця встановлення зарядів, розрахунок необхідної кількості тротилового еквівалента. Заклавши вибухівку у визначене місце, оператори Сил спецоперацій чекали на ворога, який, нічого не підозрюючи, їхав назустріч смерті. Підрив мосту разом із російською технікою здійснили згідно з визначеним задумом, знищивши усю ворожу колону», – йдеться в повідомленні.

Як зазначено, підірвавши міст із росіянами, українські оператори за допомогою БПЛА підтвердили ураження цілі. Після цього справу довершили бійці із Сил оборони України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus