USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

ЗСУ відбили понад 60 ворожих атак і збили Су-25

16 Квітня 2023 08:08
Протягом минулої доби українські війська відбили понад 60 атак російських агресорів на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Про це повідомляє Генштаб у ранковому зведенні у неділю, 16 квітня.

Вказано, що в епіцентрі бойових дій залишаються міста Бахмут та Мар’їнка на Донеччині. Продовжуються запеклі бої на Авдіївському напрямку, де противник також вів наступальні дії, але успіху не мав.

На Куп’янському напрямку росіяни провели мінування території у районах чотирьох населених пунктів.

На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії поблизу населених пунктів Діброва та Білогорівка.

На Шахтарському напрямі протягом минулої доби ворог наступальних дій не проводив.

На Запорізькому та Херсонському напрямках супротивник продовжував вести оборонні дії.

Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також три – по зенітно-ракетних комплексах. Також було збито російський штурмовик Су-25.

Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили три райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, а також район зосередження артилерії, станцію радіолокації, дві станції радіоелектронної боротьби, зенітно-ракетний комплекс і склад боєприпасів.

Росіяни, своєю чергою, вчора завдали 28 авіаційних та шість ракетних ударів, здійснили 38 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та цивільної інфраструктури населених пунктів.

Також зазнаається, що сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 16 квітня 2023 року ліквідували близько 182 тисяч 70 російських загарбників, і лише за минулу добу - ще 520 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus