USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

ЗСУ збили два літаки росіян на сході

19 Лютого 2024 12:31
Українські військові збили ще два російських літаки на сході – Су-24 та Су-35С.

Про це повідомили у Telegram командувач Повітряних сил Микола Олещук, та головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Ранок 19 лютого 2024-го. Східний напрямок. Ще мінус два літаки окупанта!» – розповів Микола Олещук.

За словами Олещука, мова йде про винищувачі Су-24 та Су-35С.

Трохи згодом головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський уточнив, що ці літаки здійснювали удари КАБами по позиціях українських сил.

«Сьогодні зранку Повітряні Сили Збройних Сил України знищили два російські літаки, які завдавали ударів керованими авіабомбами по позиціях наших військ. Один винищувач-бомбардувальник Су-34 та один винищувач Су-35С», – зазначив він.

До слова, ЗСУ вдалось «приземлити» вже шість бортів окупантів за останні дві доби. Уранці 17 лютого на східному напрямку підрозділи Повітряних сил знищили одразу три ворожі літаки. 18 лютого ВСУ «приземлили» російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на сході.

Раніше, увечері 14 січня, у небі над Азовським морем збили російський літак далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50 та підбили бомбардувальник ІЛ-22М.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus